UPDATE: Maatregelen vanwege het coronavirus

15 maart 2020

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die het kabinet vandaag heeft aangekondigd vanwege het coronavirus en het advies van de KNVB heeft Excelsior Rotterdam besloten om tot nader order niet te gaan trainen.

Zoals bekend ligt de competitie in elk geval tot en met 6 april stil. Mocht er meer bekend worden over het verloop van de Keuken Kampioen Divisie en/of de nu afgelaste wedstrijden, dan zullen wij dit uiteraard via onze mediakanalen communiceren.

Bovenstaande maatregelen gelden tevens voor het team van Excelsior Barendrecht. Ook onze jeugdafdeling zal in elk geval tot en met 6 april niet in actie komen.

Onze maatschappelijke stichting Excelsior4All maakte vrijdag al bekend dat alle projecten en activiteiten in elk geval tot en met 6 april worden opgeschort. Hetzelfde geldt voor activiteiten van de Excelsior Business Club.

Voor het kantoorpersoneel volgen wij de richtlijnen van het RIVM en dus zullen onze medewerkers indien mogelijk vanuit huis werken. Telefonisch zijn wij daardoor in elk geval de komende dagen niet bereikbaar op ons centrale nummer. Wel kun je met vragen terecht via info@sbvexcelsior.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk antwoorden en/of contact opnemen.

Houd voor updates onze mediakanalen in de gaten of kijk voor de laatste updates over het coronavirus op de website van het RIVM.

Terug naar overzicht