Excelsior onder 13 verslaat PEC Zwolle met 3-1

26 februari 2019

Excelsior onder 13 speelde afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle onder 13. Onder prima voetbalomstandigheden werd het uiteindelijk 3-1 voor de Kralingers. Het was niet de eerste keer dat onder 13 tegen PEC Zwolle speelde. Ook in de voorbereiding hebben beide teams al eerder tegen elkaar gespeeld.

Wedstrijd
In eerste instantie begon Excelsior slap aan de wedstrijd en het is dan ook PEC Zwolle dat de eerste grote mogelijkheden kreeg. Een prima redding van Tijmen en wat geluk (bal op de kruising) zorgden ervoor dat de gelijke stand op het bord bleef staan. Excelsior kwam beter in de wedstrijd en nam het initiatief over. Door een gelukkige goal van spits Sailson nam Excelsior nog voor de rust de leiding, waarna Excelsior makkelijker tot voetballen kwam. In de volgende fase van de wedstrijd bleef Excelsior beter voetballen en kwam nog twee keer tot scoren. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een prima 3-1 overwinning voor Excelsior.

Goede reeks
Excelsior onder 13 is bezig aan een prima reeks overwinningen. De afgelopen vier competitiewedstrijden werden gewonnen waardoor Excelsior terug te vinden is op een tweede plaats in de competitie. Aankomende twee weekenden is het team van trainers Steven Karskens en Luigi Bruins vrij van competitievoetbal, waarna zij het op zaterdag 16 maart gaan opnemen tegen Cambuur Leeuwarden. In de voorbereiding hebben beide teams al eerder tegen elkaar gespeeld en hier is voor de mannen van Excelsior zeker wat recht te zetten, aangezien deze wedstrijd toen verloren ging.

Voorwedstrijd
De jongens van onder 13 staan in de vakantieperiode zeker niet stil. Aankomende zaterdag 2 maart spelen zij een wedstrijd in het stadion voorafgaand aan Excelsior – PSV. Wilt u zowel onder 13 als het eerste elftal aan het werk zien op dezelfde avond? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor Excelsior – PSV te verkrijgen. Tickets bestellen kan via Excelsior Tickets.

Terug naar overzicht