Excelsior Rotterdam – Willem II is uitverkocht!

4 april 2018

De laatste kaarten zijn verkocht, dus de thuiswedstrijd tegen Willem II is aanstaande vrijdag uitverkocht! De aftrap in het Van Donge & De Roo Stadion is om 20.00 uur. Het Fanplein achter de Robin van Persie tribune is vanaf 18.15 uur. Daar kun je dan al terecht voor een hapje & drankje en Excelsior merchandise.

Supportersmaaltijd
Wil je voor de wedstrijd genieten van een maaltijd in het supportershome? Meld je dan aan via reserveringen@excelsiorhospitality.nl. Er is deze keer een BBQ-maaltijd met worst, saté en hamburger. Kosten 11,50 euro per persoon, inclusief een drankje. Bovendien gaat 1 euro van dit bedrag naar de supportersvereniging voor het organiseren van sfeeracties in het stadion.

Laatste thuiswedstrijden
Er zijn nog wel kaarten te koop voor de laatste twee thuiswedstrijden van dit seizoen. Op woensdag 18 april spelen we om 19.45 uur tegen Heracles Almelo en op zondag 6 mei sluiten we het seizoen af met het thuisduel tegen Ajax (aftrap 14.30 uur). Bestel de laatste kaarten voor deze thuiswedstrijden via Excelsior Tickets.

Terug naar overzicht