Excelsior Rotterdam wint de Eredivisie Fan Award 2018!

7 maart 2018

Excelsior heeft de Eredivisie Fan Award 2018 gewonnen! Dat betekent dat de supporters van Excelsior Rotterdam het stadionbezoek het best waarderen van alle clubs in de Eredivisie. Maar liefst 98,8 procent van de supporters die het fanonderzoek hebben ingevuld, beoordeelde het bezoek aan ons stadion als goed of zeer goed.

KNVB Expertise
De Eredivisie Fan Award 2018 werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse kenniscongres betaald voetbal van KNVB Expertise. Vorig jaar won Excelsior ook al de Eredivisie Sponsor Award, die om de twee jaar wordt uitgereikt. De Graafschap mocht tijdens het congres de Eerste Divisie Fan Award 2018 in ontvangst nemen.

Trots
,,Wij zijn hier heel erg trots op’’, zei algemeen directeur Ferry de Haan van Excelsior eerder over de nominatie. ,,Wij hebben al twee keer de Sponsor Award gewonnen en daarom is het leuk dat wij nu ook door fans zijn genomineerd. Wij hebben de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan de resultaten van het Fan Onderzoek en de beleving in ons stadion. We hebben verschillende zaken opgepakt, zoals catering, signing, service en de geluidsinstallatie in het stadion. Wij luisteren zo veel mogelijk naar onze supporters en dat zij nu via het Fan Onderzoek hun waardering uitspreken voor het bezoek aan ons stadion geeft ons een goed gevoel.’’

Terug naar overzicht