Excelsior Rotterdam zoekt een stagiair(e) communicatie

17 juli 2019

Heb jij er altijd al van gedroomd om in de voetbalwereld te werken? Ben jij gek van social media en houd jij van content maken? Dan hebben wij DE stageplek die jij zoekt! Excelsior Rotterdam biedt jou de kans om de professionele voetbalwereld van dichtbij te ervaren. Tijdens je stageperiode krijg jij een uniek kijkje achter de schermen van een voetbalorganisatie en draai je niet als stagiair(e), maar als collega mee in onze organisatie!

Op sportief vlak is Excelsior Rotterdam actief in het betaalde voetbal van zowel het mannen- als vrouwenvoetbal. Zo speelde Excelsior Rotterdam de afgelopen vijf seizoenen onafgebroken in de Eredivisie en zijn de vrouwen als enige Rotterdamse ploeg al 2 jaar actief in de Eredivisie Vrouwen. Talentonwikkeling staat bij ons centraal, dit zie je ook terug in onze jeugdopleiding waarin wij talenten begeleiden en klaarstomen voor een volgende stap in hun carrière.
Op sociaal-maatschappelijk gebied is Excelsior Rotterdam actief via Stichting Excelsior4All. Deze stichting richt zich vooral op de pijlers gezondheid, educatie, sportparticipatie, re- integratie en veiligheid in de werkgebieden Kralingen Crooswijk, Noord, Prins Alexander en Hillegersberg Schiebroek.

Om ervoor te zorgen dat alle kanalen van de nieuwste informatie voorzien blijven, hebben wij hulp nodig van een enthousiaste en zelfstandige stagiair(e). Alle labels van Excelsior hebben inmiddels namelijk hun eigen socialmediakanalen en in sommige gevallen ook een eigen website. Voor alle kanalen moet er content worden gemaakt. Deze moet natuurlijk vooraf goed worden uitgedacht, verwerkt worden in de contentstrategie en communicatieplanning, en vervolgens gemaakt en geplaatst worden op de kanalen. Uiteraard doe je dit niet alleen. Je komt terecht in een klein team, waarin campagnes en content met elkaar worden bedacht. Er is hierbij voldoende ruimte om je eigen creativiteit en input in te brengen. Sterker nog, dit wordt zeer gewaardeerd!

Herken jij jezelf in deze vacature?
Stuur dan een e-mail naar nicole.deurholt@sbvexcelsior.nl met daarin jouw C.V. en motivatiebrief. Wie weet zien wij jou komend seizoen dan in ons stadion!

Functie: Stagiair(e) Communicatie
Bedrijf: Excelsior Rotterdam
Periode: Vanaf augustus 2019
Waar: Rotterdam, Kralingen
Uren: 40 uur
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Terug naar overzicht