Excelsior wil na PEC Zwolle reageren tegen Vitesse

19 oktober 2018

Excelsior Rotterdam speelt morgenavond in het Van Donge & De Roo Stadion tegen Vitesse. De aftrap is om 18:30 uur. De ploeg van de Russische trainer Leonid Slutskiy staat vijfde in de Eredivisie. Excelsior staat acht plaatsen lager, al is het verschil in punten slechts drie.

Reageren
Voor het interlandweekend verloor Excelsior met 2-0 van PEC Zwolle, een wedstrijd waarover iedereen bij Excelsior ontevreden was. ,,Natuurlijk willen wij reageren na PEC Zwolle’’, keek Adrie Poldervaart met RTV Rijnmond vooruit naar het duel van morgen tegen Vitesse. ,,Tegen PEC Zwolle waren we slordig en stopten we er te weinig energie in. Het was niet goed van onze kant en dus willen we morgen reageren.’’

Nieuwe kans
Over het verschil op de ranglijst tussen Excelsior en Vitesse wil Poldervaart het niet hebben: ,,We moeten niet naar de ranglijst kijken, maar naar hoe we spelen. Naarmate je beter gaat spelen, moeten die punten vanzelf komen. Elke wedstrijd is voor ons een nieuwe kans en in de eerste acht wedstrijden hebben we duidelijk laten zien wat we kunnen en willen, maar dat is nog niet genoeg om te zeggen we hoger moeten staan, want dat hebben we zelf nagelaten.’’

Beschikbaar
Tegenstander Vitesse heeft volgens Poldervaart een goede ploeg met gevaarlijke spelers. Excelsior moet het morgenavond doen zonder Ali Messaoud, die zijn laatste wedstrijd schorsing uitzit na zijn rode kaart tegen VVV-Venlo. Desevio Payne is nog niet inzetbaar, verder is iedereen beschikbaar. Bekijk hieronder het volledige interview van RTV Rijnmond met Adrie Poldervaart.

Arbitrage
Scheidsrechter: Bjorn Kuipers
Assistent-scheidsrechters: Sander van Roekel en Erwin Zeinstra
Vierde official: Richard Martens
VAR: Edgar Bijl
AVAR: Patrick Langkamp

Kaartverkoop
Er zijn nog ongeveer 150 kaarten beschikbaar voor de Rob Albers tribune. Deze tickets zijn te koop via Excelsior Tickets of morgen vanaf 15.30 uur via de administratie van Excelsior Rotterdam.

Vooraf eten in het supportershome?
Op het menu staat:
– Beenham met grove mosterdsaus
– Stamppot zuurkool
– Augurk, zilveruitjes, piccalilly
– Eiersalade
– Gebakken uitjes met spek

Kosten: 12,50 euro (inclusief 1 drankje). Aanmelden: reserveringen@excelsiorhospitality.nl

Programma:
16:30 uur Supportershome open
18:30 uur Aanvang wedstrijd
20:15 uur Oktoberfest in het supportershome met DJ

Wedstrijdsponsor: Rondje Rotterdam
Balsponsor: Safex Certificatie & Inspectie Instelling BV

Terug naar overzicht