De begeleiding

Als deelnemer word je begeleid door verschillende professionals en vrijwilligers. Het programma wordt geleid door Amanda Wams. Zij is opgeleid tot agoog wat inhoudt dat zij mensen begeleidt bij verandering. Daarnaast zijn er peercoaches en vrijwillige coaches uit het bedrijfsleven verbonden aan het programma.

Peercoaches

Binnen Talentontwikkeling = Topsport wordt ook gewerkt met peercoaches. Dit zijn de ervaringsdeskundigen die het programma al een keer doorlopen hebben en de nieuwe deelnemers kunnen helpen en iets willen meegeven.
Bij aanvang van elke nieuwe groep stellen de peercoaches zich voor en kunnen de deelnemers gedurende het programma terecht bij hen om vragen te stellen.

Vrijwillige coaches

Binnen Talentontwikkeling = Topsport wordt er ook gewerkt met vrijwillige coaches uit het bedrijfsleven. Dit zijn vrouwen die vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid de deelnemers helpen om hun doelen te behalen tijdens en na het programma.

Rotterdam - voetbal -  bij SBV Excelsior  - Yes, we care - training en sporten voor vrouwen - begeleiding - in het Leercentrum op Woudestein en het sportgebouw op de Erasmus Universiteit  - foto Carla Vos/Cor Vos © 2014