Talentontwikkeling is topsport

Wil jij een nieuwe stap maken in je carrière? Wil je een nieuwe opleiding volgen of ben je op zoek naar persoonlijke ontwikkeling? Dan is Talentontwikkeling = Topsport wat voor jou! Middels theorielessen, workshops en personal training helpen wij vrouwen met een afstand tot arbeidsmarkt hun volgende doel te bereiken op het gebied van Werk, Opleiding of Persoonlijke ontwikkeling.

Voor meer informatie over dit project bezoek talentontwikkelingistopsport.nl
Of neem direct contact op met re-integratie Coach Deborah Gravenstijn
e-mail: deborah.gravenstijn@excelsior4all.nl

Workshops

In tien weken tijd werk je aan je sportieve, persoonlijke en professionele ontwikkeling. ‘Talentontwikkeling = Topsport’ belicht verschillende vakgebieden, zoals: communicatie, presenteren, solliciteren en boekhouden. De training wordt wekelijks afgesloten met een sportieve activiteit gericht op zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en discipline.

Coach en rolmodellen

De workshops worden geleid door een persoonlijke re-integratiecoach. Na je intake stellen de coach en jij samen je persoonlijke doel(en) op voor de komende tien weken. Zo maak jij het programma eigen en werk je concreet naar je persoonlijke einddoel toe.

Daarnaast krijgt de coach ondersteuning van vrouwelijke rolmodellen: vrouwen uit het bedrijfsleven of met een bepaalde werkervaring. Voor vrouwen, door vrouwen dus! Lees hier meer over de partners die zich al aan het programma hebben verbonden.

Toelatingseisen

Om aan de trainingen mee te doen, moet je aan de volgende eisen voldoen:
– Je wil graag een nieuwe stip op de horizon zetten: een nieuw doel voor jezelf stellen om je verder door te ontwikkelen;
– Je bent tussen de 16 en 35 jaar;
– Je bent tien dinsdagen van 09.00 – 15.00 uur beschikbaar en hebt tijd om thuis je opdrachten voor te bereiden en uit te werken.

Weekprogramma

Training 1 Zelfanalyse en persoonlijke doelen stellen
Training 2 Etiquette en taalgebruik
Training 3 Gastvrijheid
Training 4 CV + Motivatiebrief schrijven
Training 5 Presenteren van jezelf
Training 6 Sollicitatietraining
Training 7 Solliciteren in de praktijk
Training 8 Budgettering
Training 9 Snuffelstage
Training 10 Reflectie en toekomst

Voor meer informatie over dit project bezoek talentontwikkelingistopsport.nl