Schrijf je in voor de Excelsior Voetbalschool!

7 mei 2020

Excelsior gaat ook in het nieuwe seizoen verder met de voetbalschool. Kinderen van 6 tot en met 15 jaar kunnen op zondag deelnemen aan een tienweekse voetbalopleiding onder leiding van gediplomeerde trainers van de jeugdopleiding van Excelsior. Wil jij trainen als een prof? Geef je dan op voor de Excelsior Voetbalschool!

Voetbalskills
De Voetbalschool van Excelsior Rotterdam is voor alle kinderen die gek zijn van voetbal en willen werken aan hun skills. Met deze extra trainingen kunnen zij zich verder ontwikkelen. De trainingen worden tien weken achtereen gegeven op zondagochtend of zondagmiddag. De eerste training van de Excelsior Voetbalschool is op zondag 27 september en deelname aan de tien trainingen kost 160 euro, exclusief kleding. Mocht je gebruik willen maken van het kledingpakket, dan komt daar 20 euro bij. Dit pakket bestaat uit het officiële Excelsior Rotterdam trainingsshirt, korte broek en kousen! Het volledige programma van de voetbalschool is hier te vinden.

Binnen een team
,,Wij willen kinderen in de sfeer van de opleiding van Excelsior Rotterdam helpen om hun voetbalskills naar een hoger niveau te brengen’’, zegt Marinus Barendregt, die de voetbalschool van Excelsior Rotterdam coördineert. ,,Wij doen dit niet alleen met techniektrainingen, maar vooral via partijvormen. Wij willen kinderen niet alleen individueel beter maken, maar juist vooral beter later worden binnen een team, zoals wij dat ook bij de jeugdopleiding van Excelsior doen.’’

Inschrijven Excelsior Voetbalschool

    U kunt hier onze privacyverklaring lezen.

Jeugdopleiding
De trainingen worden verzorgd door jeugdtrainers van Excelsior, allemaal gediplomeerde mensen die hun sporen hebben verdiend bij BVO’s in binnen- en buitenland. Spelers van het eerste team van Excelsior Rotterdam verlenen waar mogelijk medewerking aan de trainingen. De jeugdopleiding van de eredivisieclub uit Rotterdam staat hoog aangeschreven en bracht in het verleden talenten voort als Robin van Persie, Mounir El Hamdaoui, Ryan Koolwijk en Luigi Bruins.

Terug naar overzicht