Schrijf je in voor de Excelsior Voetbalschool!

7 mei 2020

Wil jij trainen als een prof? Geef je dan op voor de Excelsior Voetbalschool! Jongens en meisjes van 5 tot en met 12 jaar kunnen gedurende 5 zondagen tussen 24 mei en 28 juni deelnemen aan de Excelsior Voetbalschool onder leiding van gediplomeerde trainers van de jeugdopleiding van Excelsior. Het volledige trainingsschema is hier te vinden.

Bij de Excelsior Voetbaldagen hanteren wij de richtlijnen van het RIVM en de KNVB. Dit betekent dat ouders hun kinderen alleen mogen brengen en ophalen. Ook zal er tijdens de dagen zelf training worden gegeven aan de hand van deze richtlijnen en maatregelen.

De Voetbalschool van Excelsior is voor alle kinderen die gek zijn van voetbal en willen werken aan hun skills. Met deze extra trainingen kunnen zij zich verder ontwikkelen. De trainingen worden 5 weken achtereen gegeven op zondagochtend met uitzondering van 31 mei vanwege eerste pinksterdag. De kosten voor deze 5 trainingen zijn 75 euro.

Inschrijven
Zowel jongens als meisjes van 5 tot en met 12 jaar kunnen zich opgeven. Vul onderstaand inschrijfformulier in om je aan te melden voor de Excelsior Voetbalschool.

Inschrijven Excelsior Voetbalschool

    U kunt hier onze privacyverklaring lezen.

De trainingen worden verzorgd door jeugdtrainers van Excelsior, allemaal gediplomeerde mensen die hun sporen hebben verdiend bij BVO’s in binnen- en buitenland. Spelers van het eerste team van Excelsior Rotterdam verlenen waar mogelijk medewerking aan de trainingen. De jeugdopleiding van de eredivisieclub uit Rotterdam staat hoog aangeschreven en bracht in het verleden talenten voort als Robin van Persie, Mounir El Hamdaoui, Ryan Koolwijk en Luigi Bruins.

Terug naar overzicht