Derde editie van de FOOX Stadium FunRun Excelsior

31 mei 2017

Dit jaar vindt op vrijdag 16 november 2018 de derde editie plaats van de FOOX Stadium FunRun Excelsior: een uniek hardloopevenement door en rond het Van Donge & De Roo Stadion voor het goede doel!

Unieke plekken
Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Excelsior-spelers mogen komen, zoals de kleedkamer en gang richting het veld. De finish ligt op de middenstip van het Van Donge & De Roo Stadion! Daarbij zorgen we langs het parcours en voor alle deelnemers voor feestelijke verlichting: Kralingen by Night!

Sportieve vrijdagmiddagborrel
De FOOX Stadium FunRun Excelsior is een sportieve vrijdagmiddagborrel voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. De run staat in het teken van Spieren voor Spieren en Stichting Excelsior4All. Dit jaar hebben we een 1 KM Family Run, 1902 M Run, 5 KM Run en een 10 KM Run! Schrijf je dus nu in voor één van de afstanden!

Maak daarna eenvoudig je eigen donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je de goede doelen: Spieren voor Spieren en Excelsior4All.

Programma
17:00 uur Opening stadion
19:00 uur Start 1 km Family Run
19:15 uur Start 1902 M Run
19:45 uur Start 10 kilometer en Business Run
20:15 uur Start 5 kilometer en Business Run
20:30 uur Start afterparty
23:00 uur Stadion dicht

Meer informatie en inschrijven kan via de website van de Stadium FunRun.

Terug naar overzicht