Geslaagde familiedag in en rond Stadion Woudestein

18 oktober 2016

Het begrip ‘familie’ is belangrijk voor de supporters en medewerkers van Excelsior Rotterdam. Dat kwam goed naar voren tijdens de #Excelsiorfamilie Dag van afgelopen zondag.

Activiteiten
Ouders met kinderen, trainers en voetbalfans kwamen bijeen op de sportvelden van de jeugdafdeling. Veel kinderen, gekleed in zwart-rood, renden het veld op richting de verschillende activiteiten die stonden opgesteld. Van springkussens tot levend tafelvoetbal en voetbalwedstrijdjes. De middag was goed gevuld. Onder toezicht van jeugdvoetballers van Excelsior Rotterdam konden de kinderen zich vermaken.

Enthousiast
Op deze zomerse-herfstdag waren de zijlijnen van de velden gevuld met enthousiaste ouders. Zij stonden hun kinderen aan te moedigen of genoten van een hapje of drankje in het clubhuis. ,,Ik heb mijn kinderen hier om 12.15 uur afgezet en af en toe komen ze vertellen dat het goed gaat. Ze vermaken zich prima’’, liet een moeder weten die haar zoon en vriendinnetje meenam naar de familiedag. ,,Zo zie je maar, we zijn één grote familie. Juist op een dag als deze. En de kinderen zo laten gaan? Het kan hier gewoon allemaal.”

Wedstrijd
Als afsluiting van de dag bezochten de kinderen de thuiswedstrijd van Excelsior Rotterdam tegen Roda JC Kerkrade. Een half uur voor de wedstrijd verplaatste iedereen zich van de velden naar het stadion om de familiedag op een spectaculaire manier af te sluiten. Helaas lukte het Excelsior Rotterdam niet om de dag positief af te sluiten, maar ondanks de nederlaag kon worden teruggekeken op een geslaagde familiedag.

Terug naar overzicht