Goede overwinning op Fortuna Sittard van Excelsior o16

10 december 2018

Excelsior onder 16 won afgelopen weekend met 6-1 van Fortuna Sittard waardoor het team van Ronald van der Helm eindigt op de vierde plaats. Hierdoor speelt dit team na de winterstop opnieuw in de B-groep.

Mooie doelpunten
,,Het was een goede overwinning op hekkensluiter Fortuna Sittard. De uitwedstrijd werd destijds ook al met 1-5 gewonnen’’, vertelt Ronald van der Helm, trainer van Excelsior onder 16. ,,Wat gisteren opviel waren de fraaie treffers. De 2-0 van Timo Dekker, een typische kopgoal van een spits, de 5-1 via een prachtige vrije trap van aanvoerder Bob Roodenburg en de 6-1 van Kaj Platteschor met een afstandschot van 25-30 meter in de kruising. Vooral voor Kaj is het leuk, omdat hij na anderhalf jaar blessureleed de weg omhoog weer is ingeslagen.’’

Laatste wedstrijd
De laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft is tegen FC Twente en met name voor de Tukkers is dit duel nog heel erg belangrijk. Zij moeten met PEC Zwolle uitmaken wie er samen met Sparta na de winterstop gaan spelen in de A-Groep, het hoogste niveau van de onder 16 competitie.

Alle uitslagen van onze jeugdteams van afgelopen weekend:

Terug naar overzicht