Het was een succesvol jaar voor Excelsior Clinics

20 december 2013

Nu de kerstvakantie is begonnen, is het ook tijd voor de Excelsior Clinics om vakantie te nemen. Vlak voordat 2013 overgaat in 2014 kan Excelsior4All alvast terugkijken op een leuk, plezierig en succesvol jaar.
Afgelopen jaar zijn er bij de Excelsior Clinics wekelijks gemiddeld 25 kinderen per locatie sportief bezig geweest. Dat betekent gemiddeld honderd kinderen per week. In totaal zijn afgelopen jaar meer dan duizend unieke deelnemers actief geweest tijdens de activiteiten die wekelijks worden aangeboden door Excelsior4All en haar maatschappelijke partners in de deelgemeenten Kralingen Crooswijk, Noord en Prins Alexander.
Voor 2013 zitten de clinics erop, in 2014 beginnen we weer in de week van 6 januari. We trappen dan af op het Cruyff Court in de Esch aan de Lage Filterweg. Deze clinic start wekelijks om 16.00 uur en iedereen is welkom. Daarna volgen elke week (met uitzondering van de schoolvakanties) de gebruikelijke clinics op de volgende locaties:

Woensdag: Schuttersveld (13.00 tot 15.00 uur) en Prinsenpark (13.30 tot 15.30 uur)
Donderdag: Schoterbosstraat (16.00 tot 18.00 uur)

Dankzij het succes van deze vier clinics kunnen we in januari tevens starten met een vijfde locatie. Dit doet Excelsior4All in samenwerking met Vestia. Deze clinic vindt plaats op maandagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur op het Tak van Poortvliet Plein in de deelgemeente Noord.
Namens Stichting Excelsior4All wensen wij alle deelnemers en partners prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar en wij hopen iedereen in het nieuwe jaar weer te mogen verwelkomen op de courts. Houd voor meer informatie deze website in de gaten.

Terug naar overzicht