Exposure

Netwerken in de wijnbar

wijnbar

 

Zin om de wedstrijd te beginnen met een goed glas wijn en heerlijke hapjes? Dit kan in de wijnbar van Excelsior Hospitality & Events. Een relaxte manier om prettig zaken te doen met bestaande relaties en andere aanwezige ondernemers. Vervolgens kunt u genieten van een mooie wedstrijd in Stadion Woudestein.

De voor- en nagerechten worden geserveerd op etagères waardoor een relaxte sfeer wordt gecreëerd. Het hoofdgerecht wordt uitgeserveerd en bestaat altijd uit een keuze van vegetarische, vis en vleesgerechtjes, die makkelijk zijn te eten terwijl u nieuwe relaties opbouwt. Uiteraard ontbreekt een diversiteit van nagerechten niet.

Tevens is de Excelsior Businessclub elke wedstrijd aanwezig om u in contact te brengen met andere ondernemers. Dit unieke concept zorgt ervoor dat er bij elke wedstrijd weer nieuwe gezichten zijn, waardoor succesvol netwerken gegarandeerd is.

Reserveer nu:
T: 0181 – 820174
E: info@excelsiorhospitality.nl

 

HOVENIERSBEDRIJF VAN DER LEE: ,,HET NETWERKDINER WAS INFORMEEL EN DUS EXCELSIOR EIGEN. HET ETEN WAS VAN VOORTREFFELIJKE KWALITEIT, MET ALLE RUIMTE VOOR EEN PRAATJE, OOK MET ANDEREN ONDERNEMERS. VERNIEUWEND EN VOORUITSTREVEND, WAARBIJ DE SFEER GEWOON GEBLEVEN IS’’.

Dineren in de Courant

courant

 

Wilt u in een formele setting dineren met uw relaties en gasten? Dan is De Courant bij uitstek de geschikte locatie.

Het voorgerecht bestaat uit een proeverij van diverse kleine voorgerechten. Bij het hoofdgerecht heeft u de keuze uit een vegetarisch, vis of vlees gerecht en uiteraard eindigt het diner in de Courant met een overheerlijk nagerecht.

Een goede indruk achterlaten bij uw relaties en gasten? Verras hen dan met een menu afgestemd op hun favoriete gerechten. Wij helpen graag om van uw ervaring bij Excelsior een onvergetelijke te maken.

Reserveer nu:
T: 0181 – 820174
E: info@excelsiorhospitality.nl

 

RENDEMENT UITGEVERIJ: ,,IN EEN ONGEDWONGEN AMBIANCE DIE PAST BIJ HET INFORMELE KARAKTER VAN EXCELSIOR HEBBEN WE ZEER GOED GEGETEN. DE BEDIENING IS VRIENDELIJK EN PROFESSIONEEL. HET DINER WERD VOLGENS PLANNING GESERVEERD, ZODAT IK MET MIJN GEZELSCHAP RUIM OP TIJD IN DE NSECURE LOUNGE WAS VOOR DE WEDSTRIJD’’ .

Reserveren

[contact-form-7 404 "Not Found"]