Informatie over uitduels tegen Vitesse en Fortuna Sittard

7 januari 2019

Excelsior Rotterdam hervat de competitie op vrijdag 18 januari met de uitwedstrijd tegen Vitesse. De aftrap in de Arnhemse GelreDome is om 20:00 uur. Supporters van Excelsior kunnen dit duel zowel met de bus als auto bezoeken. Op zondag 10 februari staat de volgende uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard op het programma. Voor dat duel is er een speciale aanbieding.

Vitesse
Bustickets voor de uitwedstrijd tegen Vitesse kosten 15 euro voor seizoenkaarthouders en leden van SV Pro Excelsior. Anderen betalen 5 euro meer. De bus vertrekt vrijdag 18 januari om 17:15 uur vanaf het parkeerterrein van ons stadion. Het supportershome is vanaf 16:15 uur geopend. Kaarten zijn te bestellen via Excelsior Tickets. Autotickets kosten 15 euro en die zijn daar ook te bestellen.

Fortuna Sittard
Vanaf aanstaande woensdag kun je via Excelsior Tickets tevens kaarten te bestellen voor de belangrijke uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Dankzij onze Supportersvereniging Pro Excelsior kunnen fans van Excelsior dit uitduel voor slechts 10 euro met de bus bezoeken. Wil je liever met de auto naar Sittard afreizen? Deze kaarten kosten 15 euro. De verkoop voor deze uitwedstrijd start woensdag om 10:00 uur.

Meer informatie
Alleen supporters die een uitkaartregistratie hebben, kunnen mee naar uitwedstrijden. Deze kun je als seizoen- of clubkaarthouder gratis aanvragen via ticketing@sbvexcelsior.nl. Daar kun je tevens terecht als je problemen hebt met het bestellen van kaarten.

Terug naar overzicht