Kaartverkoop thuisduel in play-offs tegen RKC Waalwijk

20 mei 2019

Helaas verloren we gisteren in Waalwijk de eerste wedstrijd in de halve finale ronde met 2-1. Woensdag gaan we voor revanche in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk in het Van Donge & De Roo Stadion. De aftrap is om 18:30 uur. We gaan er alles aan doen om alsnog samen geschiedenis te schrijven en via de Keuken Kampioen Play-offs in de Eredivisie te blijven.

Ben jij ook in de play-offs onze 12e man?

De eerste ronde spelen we op woensdag 22 mei, aanvang 18:30 uur, in het Van Donge & De Roo Stadion tegen RKC Waalwijk. Seizoenkaarthouders bieden wij de thuiswedstrijd in de halve finale van de play-offs gratis aan. Reguliere tickets zijn vanaf nu te bestellen via onderstaande link.

Voor de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk gelden de volgende tarieven:

Rob Albers tribune
Normaal tarief 23 euro
Jongerentarief 18 euro
Jeugdtarief 10 euro

Robin van Persie & Erasmus tribune
Normaal tarief 18 euro
Jongerentarief 15 euro
Jeugdtarief 10 euro

Jongerentarief = t/m 23 jaar
Jeugdtarief = t/m 16 jaar

Gedurende de voortgang van de play-offs blijven we je informeren over de laatste stand van zaken en de kaartverkoop, zodat we er zeker van zijn dat we ook echt samen ons doel bereiken: Geschiedenis schrijven en Excelsior opnieuw in de Eredivisie houden!

Seizoenkaarthouders en sponsors hebben gratis toegang tot de halve finale wedstrijd in het Van Donge & De Roo Stadion en hebben per mail informatie ontvangen over de Keuken Kampioen Play-offs.

Terug naar overzicht