Kaartverkoop thuisduels eerste seizoenshelft gestart

3 juli 2019

Vanaf vandaag kun je losse tickets kopen voor alle thuiswedstrijden van Excelsior Rotterdam in de eerste seizoenshelft. Naast losse tickets kun je ook terecht voor een seizoenkaart of een passe-partout. In dat laatste geval kun je 3 thuiswedstrijden naar keuze bezoeken voor de prijs van 2.

Seizoensopening
Excelsior Rotterdam opent het seizoen 2019-2020 in de Keuken Kampioen Divisie op zaterdag 10 augustus met de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht (aftrap 19:45 uur). Rond dit duel zal een speciale kick-off plaatsvinden. Hierover zullen we snel met meer informatie komen. Tevens gelden voor dit openingsduel speciale tarieven.

Passe-partout voor 3 thuiswedstrijden
Voor de andere negen thuiswedstrijden in de eerste seizoenshelft kun je naast losse tickets eventueel ook gebruikmaken van een speciaal passe-partout. Als je voor 3 thuiswedstrijden tickets koopt, betaal je maar voor 2 duels. Deze korting wordt automatisch in het winkelmandje verrekend als je voor 3 wedstrijden kaarten bestelt via Excelsior Tickets.

Seizoenkaart aanvragen
Wil je alle thuiswedstrijden van Excelsior Rotterdam in de Keuken Kampioen Divisie zien? Dan is een seizoenkaart de voordeligste manier. Deze geeft toegang tot de 19 thuisduels in de competitie, een eventuele thuiswedstrijden in de eerste ronde van het bekertoernooi en je krijgt ook nog eens 10 procent korting bij de aanschaf van fanartikelen in onze merchandisestand. Meer informatie en prijzen vind je hier.

Prijzen losse tickets

Rob Albers tribune
Normaal: 20 euro
Jongeren/65+: 15 euro
Jeugd: 7,50 euro

Robin van Persie tribune
Normaal: 15 euro
Jongeren/65+: 12,50 euro
Jeugd: 7,50 euro

Jeugd = t/m 16 jaar
Jongeren = t/m 23 jaar

Meer informatie
Heb je vragen over de aankoop van losse tickets of een seizoenkaart? Stuur dan een e-mail en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Terug naar overzicht