Kaartverkoop uitwedstrijden VVV-Venlo en Feyenoord

6 maart 2018

Excelsior Rotterdam presteert goed in uitwedstrijden en daarom hopen wij op zoveel mogelijk support in de komende duels op vreemde bodem. Aanstaande zaterdag spelen we in Limburg tegen VVV-Venlo en op zondag 1 april is Feyenoord de tegenstander in de Rotterdamse Kuip.

VVV-Venlo
Helaas zal er zaterdag geen supportersbus rijden naar Venlo, maar het is wel mogelijk om deze uitwedstrijd met de auto te bezoeken. Kaarten kosten 20 euro en zijn te koop via Excelsior Tickets. Het stadion in Venlo gaat om 18.45 uur open, pas dan zijn supporters van Excelsior welkom in de bussluis, waar geparkeerd moet worden. Het is niet toegestaan om de binnenstad te bezoeken of met de trein te reizen.

Feyenoord
De wedstrijd tegen Feyenoord kan zowel met de bus als eigen vervoer worden bezocht. Seizoenkaarthouders en leden van de supportersvereniging Pro Excelsior kunnen voor 23,50 euro met de bus mee, anderen betalen 5 euro meer. Liever met eigen vervoer naar deze wedstrijd? Dan kost een ticket voor het gastenvak 25,50 euro. Ook deze kaarten zijn te koop via Excelsior Tickets.

Thuiswedstrijden
Van de laatste vier thuiswedstrijden die we nog spelen, zijn er drie al in de verkoop:
Vr. 16-3, 20:00 Excelsior – ADO Den Haag (maximaal 4 tickets per (s)cc)
Vr. 6-4, 20:00 Excelsior – Willem II (vrije verkoop)
Wo. 18-4, 19:45 Excelsior – Heracles Almelo (vrije verkoop)
Zo. 6-5, 14:30 Excelsior – Ajax (nog niet in de verkoop)

Terug naar overzicht