Kinderen voor een dag de baas bij de Eredivisieclubs

7 november 2018

Voor één dag hoofdtrainer zijn van ADO Den Haag, stadionmanager van de Johan Cruijff ArenA of social media manager van FC Groningen. Op dinsdag 20 november, tijdens World Children’s Day, worden talloze droombanen ingevuld door kinderen. Alle Eredivisieclubs nemen deel aan de nationale campagne Als een baas van Unicef Nederland. Kinderen kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor een droombaan.

Als een baas
Met de actie Als een baas geeft UNICEF kinderen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar de kans om te solliciteren naar een droombaan. Op 20 november worden alle droombanen ingevuld: kinderen zijn dan voor één dag de baas. Zo is het mogelijk om als trainer voor de spelersgroep te staan, de social media-kanalen te beheren of zelfs een club te besturen. Excelsior Rotterdam is voor deze dag op zoek naar een materiaalman, die er samen met John van Tilburg gaat zorgen dat onze spelers er tiptop bij lopen die dag.

Onze vacature ziet er als volgt uit:
Heb jij er altijd al van gedroomd om in de voetbalwereld te werken? Dan hebben wij DE stageplek die jij zoekt! Excelsior Rotterdam biedt jou de kans om een dag mee te lopen met de materiaalman van Excelsior Rotterdam. Je helpt bij het klaarleggen van de kleding en andere materialen voor de training van onze selectie en het wassen.

Wat verwachten wij?
-Affiniteit met sport en voetbal in het bijzonder
-Flexibiliteit
-Een echte teamplayer
-Beschikbaar op dinsdag 20 november van 9.00 tot 14 uur

Wat bieden wij?
Een dag meedraaien in de organisatie van een betaald voetbalclub. Je assisteert de materiaalman van Excelsior Rotterdam bij zijn werkzaamheden. Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen bij een betaald voetbalclub en een team dat zich voorbereid op de komende wedstrijd in de Eredivisie.

Kijk voor meer informatie op de sollicitatiepagina van Unicef.

Terug naar overzicht