Knuffelactie tijdens stadsderby Feyenoord – Excelsior

8 augustus 2018

De uitwedstrijd tegen Feyenoord op zondag 19 augustus staat in het teken van het Sophia Kinderziekenhuis. Feyenoord heeft 900 kaarten ter beschikking gesteld aan kinderen uit het ziekenhuis. De knuffelactie van de ADO-supporters tijdens de Sophiadag in 2016 komt iedereen waarschijnlijk nog bekend voor. Het is de bedoeling om deze actie een vervolg te geven.

Knuffel meenemen
Vanuit Feyenoord-supportersgroep FRS 1908 is het verzoek gekomen, voor zowel het thuis- als het uitpubliek, om allemaal een knuffel mee te nemen naar de wedstrijd. Excelsior Rotterdam en onze supportersvereniging Pro Excelsior geeft hier graag gehoor aan. Wij verzoeken alle supporters die meegaan naar Feyenoord-uit daarom om een knuffel mee te nemen. Laten we samen deze kinderen de dag van hun leven geven!

Kaartverkoop
Seizoenkaarthouders en clubkaarthouders die in bezit zijn van een uitkaartregistratie kunnen de uitwedstrijd tegen Feyenoord met eigen vervoer of per buscombi bezoeken. De buscombi (ticket + vervoer) kost voor leden van Supportersvereniging Pro Excelsior slechts 15 euro. Kaarten kunnen besteld worden via www.excelsiortickets.nl.

Terug naar overzicht