Kom zondagmiddag naar ons thuisduel tegen FC Dordrecht

7 oktober 2019

Excelsior Rotterdam is nog ongeslagen in thuisduels dit seizoen. De ploeg wil deze lijn aanstaande zondag doortrekken in de regioderby tegen FC Dordrecht. De aftrap is om 14:30 uur, maar vanaf 12:45 uur is er al van alles te beleven rond het Fanplein. Dit duel op zondagmiddag is een ideaal uitje voor het hele gezin.

Lunchbuffet
Voorafgaand aan de wedstrijd kun je in het supportershome genieten van een lunchbuffet. Er is boeren tomaten-groentensoep met gehakballetjes, broodje hotdog van mosterd, diverse soorten harde en zachte broodjes, diverse soorten beleg, eiersalade, mini moorkoppen en puntjes brownies. Voor slechts 12,50 euro (inclusief één drankje) kun je mee-eten. Reserveren via reserveringen@excelsiorhospitality.nl.

Fanplein
Eten kan ook op het Fanplein, bij de diverse food & drink punten. Excelsior merchandise en fanartikelen zijn verkrijgbaar in de Merchandisecontainer. Wil je een potje FIFA spelen? Dan kan in de Fan Experience Container. Ook kun je op het Fanplein een potje tafelvoetbal spelen, een balletje trappen op ons pannaveldje of op de foto met onze mascotte Woutje Stein. Vergeet ook niet om een gratis exemplaar van ons Presentatiemagazine af te halen. Dit kan zowel bij de Merchandisecontainer als in het Supportershome.

Pin-only
In het Van Donge & De Roo Stadion kun je alleen met pin afrekenen bij de food & drink punten. In het supportershome kan eventueel ook contant worden afgerekend.

Balletje trappen op het hoofdveld
Na afloop van de wedstrijd kunnen jonge fans zelf een balletje trappen op het hoofdveld van het Van Donge & De Roo Stadion. Je mag het speelveld pas betreden als de aanwezige stewards hiervoor toestemming geven. Daarvoor is het niet toegestaan om op het veld te komen.

Tickets bestellen
Heb je nog geen tickets voor Excelsior – FC Dordrecht? Bestel ze dan hieronder. Let op: voor dit duel geldt geen (!) vrije verkoop. Seizoenkaarthouders en clubkaarthouders kunnen 4 tickets aanschaffen, ‘actieve klanten’ kunnen 2 tickets kopen. Dit laatste geldt als je eerder tickets bij ons hebt gekocht. Vragen? Stuur dan een mailtje naar ticketing@sbvexcelsior.nl.

3 thuisduels voor de prijs van 2
Als je voor 3 thuiswedstrijden tot de winterstop kaarten koopt, dan hoef je er maar 2 te betalen. Als je kaarten bestelt via Excelsior Tickets wordt de korting automatisch verrekend in het winkelmandje.

Wedstrijdsponsor: Van Kessel Marine & Industrie BV
Balsponsor: Van Kessel Marine & Industrie BV

Terug naar overzicht