Laatste Kidsclub evenement groot succes

18 mei 2016

Op woensdag 18 mei stond Stadion Woudestein geheel in het teken van het laatste evenement van het seizoen van kidsclub De Woudies. Ruim 175 kinderen deden mee aan het Europees Kampioenschap (24 teams) dat ingedeeld was in drie leeftijdscategorieen, te weten: 5-6, 7-8 en 9-12 jaar.

Wisselvallig weer
Ondanks dat de dag met zon begon kregen de deelnemers een flinke regenbui te verduren. Waar menig toeschouwer/ouder een plekje op de droge tribune zocht, lieten de kinderen zich niet kennen; plezier en fanatisme zorgden er voor dat de kinderen vrolijk door voetbalde. Van 14:00 tot 16:00 werden er op vijf verschillende velden partijen gespeeld waar uiteindelijk drie terechte winnaars uit kwamen: Wales (5-6 jaar), Albanië (7-8 jaar) en Ierland (9-12 jaar).

Kidsclub toernooi 2

Geslaagde dag
MVO-manager Niels Redert kijkt terug op een geslaagde dag: ,,We hebben nog nooit zoveel deelnemers gehad bij het laatste evenement van het seizoen. Het geeft aan dat Excelsior groeiende is, zowel op sportief als op maatschappelijk vlak. Daar kunnen we trots op zijn als club. Tevens wil ik ook iedereen bedanken die heeft geholpen bij het organiseren van dit evenement, alles verliep naar wens’’.

Terug naar overzicht