Morgen moet het gebeuren voor Excelsior tegen NAC Breda

2 april 2019

Excelsior Rotterdam speelt morgenavond de belangrijke thuiswedstrijd tegen NAC Breda. De aftrap in het Van Donge & De Roo Stadion is om 19:45 uur. De Henk Zon en Robin van Persie tribune zijn al uitverkocht, voor de Albers en Erasmus tribune zijn nog tickets verkrijgbaar.

Laat het gebeuren
‘Laat het vanavond gebeuren, laat het vanavond zo zijn’, zo luidt de tekst van een bekend nummer van de Nederlandse popgroep De Dijk. Deze tekst gaat morgenavond zeker op voor Excelsior Rotterdam dat drie punten in het thuisduel tegen NAC Breda meer dan goed kan gebruiken.

Lege handen
Afgelopen zaterdag verdiende Excelsior op basis van de tweede helft een punt tegen SC Heerenveen, maar helaas wilde de bal er niet in. Tot overmaat van ramp maakte de thuisploeg in het absolute staartje van de wedstrijd alsnog de 1-0, waardoor Excelsior met lege handen terugkeerde naar Rotterdam.

Wisselgeld
Het gaat de afgelopen weken veel over het gebrek aan doelpunten. Excelsior wacht al 475 minuten op een treffer. De laatste twee spelers die namens Excelsior scoorden waren Marcus Edwards en Dennis Eckert in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen (2-1). ,,Als je niet scoort, dan betekent dat dat je geen wisselgeld hebt als je een goal tegen krijgt’’, stelt Adrie Poldervaart.

Kansen
,,Het maakt mij niet uit wie er scoort, als we maar gaan scoren. We doen er in elk geval alles aan om het op te lossen. Tegen SC Heerenveen hadden we meer verdiend en dat was tegen VVV-Venlo ook al zo. De kansen die je in die wedstrijden krijgt, en dat waren er veel, die moeten er dan echter wel in’’, aldus Adrie Poldervaart die het morgen nog moet doen zonder Robin van der Meer.

Bekijk hieronder het volledige interview van RTV Rijnmond met Adrie Poldervaart.

Arbitrage
Scheidsrechter: Martin van den Kerkhof
Assistent-scheidsrechters: Richard Brondijk en Mark Strijker
Vierde official: Marc Nagtegaal
VAR: Erwin Blank
AVAR: Charl Schaap

Wedstrijdsponsor: J. van Dommelen Elektrotechniek
Balsponsor: Aquadis

Terug naar overzicht