Neem jouw Valentijn mee naar Excelsior – Jong AZ

4 februari 2020

Op vrijdag 14 februari is het Valentijnsdag en daarom staat onze thuiswedstrijd tegen Jong AZ die avond in het teken van de liefde. Voor singles richten we dan een speciaal speeddatevak in, zodat zij misschien wel de liefde van hun leven tegenkomen. Supporters kunnen die avond bovendien hun man, vrouw, vriend of vriendin meenemen naar hun geliefde club.

Speciaal speeddatevak
Ben jij nog op zoek naar de liefde van je leven? Bestel dan een speciaal ticket voor de Erasmus-tribune. Deze wordt op Valentijnsdag omgedoopt tot speeddatevak. Mannen en vrouwen die nog zoeken naar een leuke partner, kunnen die wellicht op deze avond tegenkomen. Met de liefde voor Excelsior hebben jullie in elk geval al één overeenkomst! Bestel deze speeddatetickets hier. Heb jij een seizoenkaart, maar wil je plaatsnemen in het speeddatevak? Laat het ons weten via ticketing@sbvexcelsior.nl en dan gaat we dat regelen!

Neem je geliefde mee naar het stadion
Ben je al getrouwd of heb je een vriend of vriendin? Dan wil je die op deze vrijdagavond natuurlijk niet alleen thuis laten zitten. Seizoenkaarthouders kunnen daarom voor slechts 5 euro hun geliefde gezellig meenemen naar het stadion. Koop je een los ticket voor jezelf voor Excelsior – Jong AZ? Dan krijg je het tweede kaartje er van ons bij. Ook dan kun je dus gezellig samen genieten van een leuke pot voetbal.

Romantisch diner
De avond compleet maken kan met een romantisch diner voor twee in ons supportershome. Vanaf 17:30 uur kun je daar terecht voor een heerlijke maaltijd die wordt geserveerd door Excelsior Hospitality & Events en Smokey Flavors. Kosten: 12,50 euro (inclusief één drankje). Reserveren via reserveringen@excelsiorhospitality.nl.

Terug naar overzicht