Persconferentie op Excelsior School De Pionier

22 september 2016

Anouar Hadouir en Kevin Vermeulen brachten vandaag een bezoek aan de Katholieke basisschool De Pionier voor een persconferentie met twee groepen 8. De kinderen mochten alles vragen aan de twee profvoetballers van Excelsior Rotterdam.

Vastberaden
Vol enthousiasme vuurden de kinderen vragen af op het tweetal. Van favoriete positie tot droomclub en van geboorteplaats tot salarisstrookje, niets was ze te gek. De middenvelders van Excelsior Rotterdam wisten bijna overal antwoord op te geven, maar de vraag wat voor beroep de twee hadden gekozen als ze geen profvoetballer waren geworden, wisten ze niet te beantwoorden. ,,Daar heb ik eigenlijk nooit over nagedacht, ik was vastberaden om voetballer te worden.”, antwoordde Hadouir.

Groepsfoto
Na uitgebreid verteld te hebben over de clubs waar zij vroeger voor hebben gespeeld en hoe zij bij Excelsior Rotterdam terecht gekomen zijn, was het vragenvuur voorbij. De kinderen kregen nog even de kans om een handtekening te scoren en vervolgens werd de persconferentie afgesloten met een groepsfoto.

Terug naar overzicht