De playlist van… Lorenzo Burnet

3 februari 2018

Rond elke thuiswedstrijd vragen wij een speler van Excelsior Rotterdam naar zijn meest dierbare nummers. Deze keer Lorenzo Burnet over zijn favorieten.

Lorenzo Burnet luistert elke dag naar muziek. ,,In de auto, thuis, voor een wedstrijd, overal. Ik deel ook altijd nieuwe muziek via Snapchat omdat ik dat tof vind.’’ Het kost de verdediger van Excelsior dan ook geen enkele moeite om zijn drie favoriete tracks van dit moment te noemen.

SBMG – Pull Up Game Strong
Deze jongens ken ik persoonlijk en ik vind dit ook een tof nummer. Ik luister dit altijd voor een wedstrijd. De tekst zegt alles: pull up game strong! Dit nummer zet mij op scherp. Ik wil met een lekker gevoel het veld op en dat lukt met dit nummer.

Bob Marley – Redemption Song
Dit nummer is voor als ik een rustmoment voor mezelf wil. Dit raakt me echt, door de tekst, maar ook doordat je alleen zijn stem en gitaar hoort. Ik ben wel fan van Bob Marley. Reggae is sowieso iets wat ik vanuit mijn familie heb meegekregen. Wij luisterden thuis altijd al veel naar reggae en daarom houd ik daar ook van. De muziek is relaxt, maar ook de teksten zijn mooi. Die leren je iets over het leven.

Migos – Work Hard
Dit is net uit, maar ik draai het heel vaak. Migos is echt mijn favoriete rapgroep. Je hebt heel veel rappers en groepen, maar Migos blijft voor mij echt de beste. Hoe zij iets overbrengen, dat spreekt me enorm aan. Als er iets nieuws van ze uitkomt, weet ik dat meteen. Daar ben ik heel scherp op. De titel van dit liedje zegt alles. Je moet hard werken om iets te bereiken.

Terug naar overzicht