De playlist van… Mike Havekotte

10 februari 2018

Rond elke thuiswedstrijd vragen wij een speler van Excelsior Rotterdam naar zijn meest dierbare nummers. Deze keer doelman Mike Havekotte over zijn favorieten.

,,Ik luister veel muziek in de auto’’, zegt doelman Mike Havekotte. ,,Op de heenweg hier naartoe luister ik vaak naar ‘Evers Staat Op’ op 538 en op de terugweg gaat de telefoon op en luister ik naar mijn eigen muziek. Die is heel gevarieerd, want ik houd echt van allerlei soorten muziek.’’

Bløf – De Mooiste Verliezers
Ik houd van Bløf, ze maken goede en fijne muziek. Ik ga ook elk jaar naar Concert at Sea op de Brouwersdam, een festival dat wordt georganiseerd door de mannen van Bløf. Ook ga ik als het even kan naar een concert. Ik vind een heleboel nummers van Bløf mooi, maar ‘De Mooiste Verliezers’ vind ik qua tekst het allermooiste.

André Hazes – Ik Leef Mijn Eigen Leven
Dit lied van André Hazes heb ik uitgekozen, omdat we dat tijdens het trainingskamp in Portugal ook draaiden. We hadden dit nummer uitgekozen om de verjaardag van Lorenzo Burnet te vieren en dat was een gezellige avond, haha.

Duke Dumont x Gorgon City (ft. Naations) – Real Life
Dit is meer deephouse achtig en daar houd ik ook wel van. Ik houd van technohouse, deephouse, maar kan net zo goed naar Hazes of Drake luisteren. Wat dat betreft is mijn muzieksmaak heel divers.

Terug naar overzicht