Rotterdam Football Cup voor Excelsior onder 15

7 december 2018

Voor Excelsior onder 15 staat op 20, 21 en 22 April de Rotterdam Football Cup op het programma. Dit internationale toernooi vindt net als vorig jaar plaats op het sportcomplex van Excelsior, net als vorig jaar.

Wereldtoppers
Excelsior onder 15 is één van de 24 teams die meedoet aan dit toernooi. Samen met Sparta Rotterdam en AZ vertegenwoordigen zij de Nederlandse clubs. Er doen ook een aantal wereldtoppers mee als Atlético Madrid, Tottenham Hotspur en RB Leipzig. Vorig jaar eindigde het team van Patrick de Werk als twaalfde.

Tweede keer
,, Het is voor mij de tweede keer dat ik met Excelsior onder 15 mee mag doen aan dit geweldige toernooi, waar een aantal hele mooie tegenstanders tussen zitten’’, zegt de trainer/coach van Excelsior onder 15. ,,Vorig jaar zijn wij dus twaalfde geworden, wat een mooi resultaat was. Komend jaar willen wij zo hoog mogelijk eindigen en dat kan met deze ploeg.

Leerzaam
,,Omdat er zoveel verschillende voetbalculturen aanwezig zijn op dit toernooi is het enorm leerzaam voor onze spelers. Mede daarom belooft het weer een mooi toernooi te worden met een aantal nieuwe, maar ook sterke tegenstanders. Ik zou zeggen: kom gerust eens kijken!’’

Terug naar overzicht