Bestel nu jouw seizoenkaart voor het nieuwe seizoen!

1 juli 2018

We gaan geschiedenis schrijven! Komend seizoen speelt Excelsior Rotterdam voor de tweede keer in de clubhistorie voor het vijfde achtereenvolgende seizoen in de Eredivisie. Als we ons opnieuw weten te handhaven, verbeteren wij het record uit de jaren tachtig toen Excelsior van 1982 tot 1987 op het hoogste niveau actief was. Daar wil jij toch getuige van zijn? Bestel daarom nu jouw seizoenkaart voor het seizoen 2018-2019! Met een seizoenkaart ben je komend seizoen verzekerd van een plek bij alle thuiswedstrijden van Excelsior in de Eredivisie in het Van Donge & De Roo Stadion.

Tarieven
Rob Albers tribune
Normaal 295 euro
Jongeren 225 euro
Jeugd 120 euro

Robin van Persie tribune
Normaal 225 euro
Jongeren 190 euro
Jeugd 120 euro

Jeugd = tot en met 16 jaar
Jongeren = Tot en met 23 jaar

Verlengen
Je kunt jouw seizoenkaart het makkelijkste kopen door in te loggen via onderstaande link op Excelsior Tickets met je klantnummer of e-mailadres. Daar zie je de huidige seizoenkaart staan. Vink deze aan en druk op ‘Verleng’. Betalen gaat via iDEAL. Ga je niet via de link naar de webshop? Klik dan op ‘Mijn Account’ en vervolgens op ‘SeizoenClubCard’. Vink de huidige kaart aan en via de optie ‘Verlengen’ kun je dan alsnog verlengen.

Aanschaffen
Had je nog geen seizoenkaart? Ook dan kun je terecht op Excelsior Tickets. Kies in het hoofdmenu voor ‘Seizoenclubcard’, kies de tribune en de prijsklasse, vul je gegevens in, betaal met iDEAL en dan ben jij komend seizoen verzekerd van een plekje bij alle thuiswedstrijden van Excelsior Rotterdam in de Eredivisie.

Lidmaatschap De Woudies of Pro Excelsior
Koop je een seizoenkaart voor de Rob Albers of Robin van Persie tribune en ben je 13 jaar of ouder? Dan krijg je daar een gratis lidmaatschap bij voor de Supportersvereniging Pro Excelsior. Je krijgt dan het magazine Pro Excelsior, korting op busreizen naar uitwedstrijden en op merchandise in de fanshop, en je kunt deelnemen aan een aantal activiteiten per jaar.
Ben je jonger dan 13 jaar? Dan krijg je bij jouw seizoenkaart een gratis lidmaatschap voor Kidsclub De Woudies. Je hebt dan de mogelijkheid om mee te lopen in de line-up en je mag deelnemen aan een aantal activiteiten gedurende het seizoen.
Bovenstaande lidmaatschappen zitten niet inbegrepen bij de speciale sportclub seizoenkaarten.

Leden Sportclub Excelsior
Leden van Sportclub Excelsior, die voor het seizoen 2018-2019 op de ledenlijst vermeld staan, kunnen tegen een gereduceerd tarief van 105 euro een seizoenkaart aanschaffen. Wij controleren na aanschaf of je op de ledenlijst vermeld staat. Kies in dit geval in de webshop voor tarief ‘Sportclub’.

Heeft u vragen over de seizoenkaart voor het seizoen 2018-2019 of problemen met bestelen? Neem dan contact op met onze afdeling Ticketing via ticketing@sbvexcelsior.nl.

Terug naar overzicht