Beleef de ontknoping! Bestel nu een halve seizoenkaart!

25 november 2018

In de tweede seizoenshelft vallen de beslissingen. Wil jij na de winterstop geen thuiswedstrijd missen van Excelsior Rotterdam? Bestel dan nu een halve seizoenkaart en je hebt toegang tot de acht thuisduels na de winterstop. Snelle beslissers mogen op zaterdag 22 december al naar onze thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

In de tweede seizoenshelft spelen we in het Van Donge & De Roo Stadion nog acht thuiswedstrijden, waaronder die tegen Feyenoord, PSV en AZ. Een seizoenkaart is niet alleen de makkelijkste, maar ook de goedkoopste manier om onze thuisduels te bezoeken. Speciaal voor de tweede seizoenshelft bieden wij een halve seizoenkaart aan. De tarieven voor deze kaarten zijn als volgt:

Rob Albers tribune
Normaal tarief 190 euro
Jongerentarief 150 euro
Jeugdtarief 75 euro

Robin van Persie tribune
Normaal tarief 140 euro
Jongerentarief 125 euro
Jeugdtarief 75 euro

Jeugd = tot en met 16 jaar
Jongeren = Tot en met 23 jaar

Snelle beslissers
Bestel je jouw halve seizoenkaart uiterlijk op vrijdag 21 december? Dan mag je op zaterdag 22 december (aftrap 20:45 uur) al gratis naar de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

Lidmaatschap SV Pro Excelsior
Koop je een seizoenkaart voor de Rob Albers of Robin van Persie tribune en ben je 13 jaar of ouder? Dan krijg je daar een gratis lidmaatschap bij voor de Supportersvereniging Pro Excelsior. Je krijgt dan het magazine Pro Excelsior, korting op busreizen naar uitwedstrijden en op merchandise in de fanshop, en je kunt deelnemen aan een aantal activiteiten per jaar.

Vragen
Heb je vragen over de seizoenkaart voor het seizoen 2018-2019 of problemen met bestellen? Neem dan contact op met onze afdeling Ticketing via ticketing@sbvexcelsior.nl.

Terug naar overzicht