Poldervaart: ‘Soms moet het ook een beetje meezitten’

28 september 2018

Excelsior Rotterdam speelt morgen de derde thuiswedstrijd in acht dagen tijd. Na de 3-3 tegen SC Heerenveen en de 2-3 nederlaag tegen NEC Nijmegen in het bekertoernooi gaat de ploeg morgen voor revanche tegen VVV-Venlo (aftrap 20:45 uur).

Bekertoernooi
,,Ik ben nog steeds teleurgesteld, want je wilt het liefst door in het bekertoernooi’’, zo keek Adrie Poldervaart vanochtend terug op het duel van afgelopen dinsdag. ,,Er ging veel goed, maar soms moet het ook een beetje meezitten. Als die bal van Mounir in de laatste minuut erin gaat, ziet de wereld er heel anders uit. Voor de spelers zou het fijn zijn als het een keer goed valt. Als je ziet wat wij dinsdag met tien man nog lieten zien, maar duidelijk is ook dat wij de goals te makkelijk weggeven.’’

Hartstikke goed
,,VVV-Venlo doet het natuurlijk hartstikke goed’’, verklaarde Poldervaart over de tegenstander van morgenavond. Het verschil op de ranglijst is vijf punten. Poldervaart: ,,VVV-Venlo heeft goede punten en mindere punten, maar dat geldt voor ons ook. Wij moeten zelf minder fouten maken, minder balverlies hebben en iets scherper zijn bij de mogelijkheden die we krijgen.’’

Rentree
Mounir El Hamdaoui maakte afgelopen dinsdag zijn rentree. In de 67e minuut kwam hij in de ploeg en had Excelsior in de slotminuut naar de winst kunnen schieten. Helaas raakte zijn schot de paal. ,,Hij heeft door de verlenging meteen flink wat minuten gemaakt, maar hij is daar goed uitgekomen’’, zegt Poldervaart, die het morgen moet doen zonder Mikael Anderson, Siebe Horemans en Desevio Payne. Assistent-trainer André Hoekstra moet de wedstrijd tegen VVV-Venlo vanaf de tribune bekijken. Hij mag naar aanleiding van zijn rode kaart van afgelopen dinsdag één wedstrijd niet op de bank zitten.

RTV Rijnmond sprak vanochtend met aanvaller Mounir El Hamdaoui

Arbitrage:
Scheidsrechter: Martin Pérez
Assistent-scheidsrechters: Terry Hoekstra en Patrick Inia
Vierde official: Alex Bos
VAR: Christiaan Mulder
AVAR: Rogier Honig

Kaartverkoop:
Er zijn nog kaarten te koop voor onze thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Bestel ze via Excelsior Tickets of koop ze morgenmiddag vanaf 17:00 uur via de administratie van het Van Donge & De Roo Stadion. Wil je voor de wedstrijd eten in het supportershome? Het menu: pikante kipvleugels, friet en rauwkost salade. Kosten 12,50 euro inclusief een drankje. Het supportershome is vanaf 18:30 uur geopend. Aanmelden kan via reserveringen@sbvexcelsior.nl.

Wedstrijdsponsor: Cordeel Nederland
Balsponsor: East Total Logistics

Terug naar overzicht