Sponsorgids

Official sponsor

SponsorA. de Jong Groep
ContactpersoonAlbert de Jong
Adres’s-Gravelandseweg 390
3125 BK Schiedam
Telefoon010- 446 92 22
Fax010- 415 45 81
E-mailinfo@dejong.nl
Internetadreswww.dejong.eu

A. de Jong Groep is een partner met een breed gezichtsveld. Wij produceren industriële gas- en oliegestookte brandersystemen en installeren en beheren het binnenklimaat van gebouwen in de utiliteit en industrie voor een comfortabele werkomgeving.

Als familiebedrijf dat haar oorsprong vindt in 1877, hebben wij al ruim 140 jaar ervaring op de markt van energie- en milieutechnologie. Zowel onze gebouwgebonden klimaatinstallaties als industriële brandersystemen zijn maatwerkoplossingen. Wij verdiepen ons in uw core business en leren uw behoeften en wensen kennen. Zo creëren wij als voorbeeld het meest geschikte binnenklimaat welke het beste aansluit bij uw primaire proces.

Of het nu gaat om nieuwbouw-, renovatie-, revitalisatie- of onderhoudsprojecten; wij zorgen voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige oplossingen. Met deze oplossingen reduceren wij de uitstoot van emissies en verlagen wij het energieverbruik, waardoor negatieve milieueffecten worden verminderd. Hiervan profiteert het milieu én uw onderneming. Vandaag, morgen en tot ver in de toekomst.

Official subsponsor
A. de Jong Groep heeft zich sinds 2013 verbonden aan de club als rugsponsor van de selectie en de jeugdelftallen van Excelsior Rotterdam. Drie jaar heeft A. de Jong Groep de plek op de rug van het shirt afgestaan aan maatschappelijk platform Yes We Care, met als doel het creëren van maatschappelijke bewustwording en activatie.

A. de Jong Groep heeft na dit succes het partnerschap als rugsponsor van Excelsior met drie jaar verlengd. Om het partnerschap meer maatschappelijke diepgang te geven, ondersteunt A. de Jong Groep het talentontwikkelingsprogramma van stichting Excelsior4All als Naamgever van ‘Talentontwikkeling = Topsport’.

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen of wilt u meer weten over onze referenties? Bekijk dan onze site www.dejong.eu of neem contact met ons op via bovenstaande contactgegevens.