Sponsorgids

Official sponsor

SponsorAW Accu BV
ContactpersoonDe heer Arie Wesdijk
AdresFennaweg 20
2991 ZA Barendrecht
Telefoon0180 - 531616
Fax0180 - 628233
E-mailsales@awaccu.nl
Internetadreswww.awaccu.nl

AW ACCU BV is gevestigd in Barendrecht en gespecialiseerd in ACCU’S, batterijen en aanverwante artikelen. Met 15 jaar ACCU en batterij ervaring kan men met recht spreken van een accuspecialist. Wij hebben de missie om uit te groeien tot één van de belangrijkste spelers op de Nederlandse accumarkt. Wij trachten dit te bereiken door naast een scherpe prijsstelling, goede betrouwbare kwaliteit, snelle leveringen vooral ook een uitstekende service te verlenen.

Kortom de jarenlange ervaring, het uitgebreide assortiment kwaliteitsaccu’s met alternatieven. De ruime voorraadposities, goede service en snelle, betrouwbare leveringen maken AW ACCU BV de ideale partner voor u als afnemer.

Wij leveren vrijwel alle soorten accu’s, batterijen en toebehoren aan de meest uiteenlopende sectoren. Het assortiment is verdeeld over een aantal productlijnen, gezamenlijk bieden zij een oplossing voor alle denkbare accu toepassingen. Tot de klanten van AW ACCU BV behoren onder andere garagehouders, fleetowners, shipchandlers, carrosseriebouwers, schadeherstelbedrijven, scheeps- en jachtwerven, offshore, industrie, overheid en particulieren.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over ons assortiment neemt u dan gerust een kijkje op onze website: www.awaccu.nl of neemt u tijdens kantooruren vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling. U kunt ons bereiken via: sales@awaccu.nl of via het telefoonnummer: 0180-531616.