Sponsorgids

Official sponsor

SponsorBank Ten Cate & Cie
ContactpersoonWilco van Huizen
Adres
Telefoon06 - 31931400
Fax
E-mailcw.vanhuizen@banktencate.nl
Internetadreshttp://www.banktencate.nl

Bank ten Cate & Cie is een onafhankelijke private bank met een geschiedenis die teruggaat tot 1881. Dat levert niet alleen een rijke financiële traditie op, maar ook waardevolle expertise. In 1994 is de bank gekocht door de familie Ten Cate, bekend van de gelijknamige textielfabriek in Twente.
De kernactiviteiten van Bank ten Cate & Cie zijn private banking, vermogensbeheer en beleggingsadvies voor particulieren en professionele relaties. Door deze focus is Bank ten Cate & Cie bij uitstek de beleggingsspecialist die u zoekt. Onze expertise, kennis en ervaring zetten wij in om uw doelstellingen te realiseren.

Als private banker bij Bank ten Cate & Cie richt ik mij op vermogende particulieren, directeur grootaandeelhouders, vennootschappen en verenigingen & stichtingen die over onvoldoende tijd of inzicht beschikken om de financiële markten zelf ‘van dag tot dag’ te volgen. En voor wie vermogensbeheer dus zeer geschikt is.

Bij vermogensbeheer nemen wij als vermogensbeheerder de beleggingsbeslissingen voor u en bepalen de inrichting van de portefeuille. Uiteraard gebeurt dit binnen strakke kaders die in een beheerovereenkomst met u zijn vastgelegd. Als private banker inventariseer ik uw persoonlijke situatie, bespreek uw wensen en doelstellingen en zoek ik naar de beste oplossing voor uw vermogensstructurering.
Bij Bank ten Cate & Cie draait alles om persoonlijke aandacht en eersteklas services. Bij ons krijgt uw vermogen de aandacht die het verdient. Als private banker bieden wij u de rust en zekerheid dat uw vermogen in goede handen is.

Mission Statement
The duty of a banker is to safeguard what customers have entrusted to him. He is a confidant, sometimes a friend. He is the custodian of people’s secrets. Our clients show their trust by confiding money to us. We invest it prudently, because it is not our money (Edmond Safra).