Sponsorgids

Official sponsor

SponsorBon Bon Party Service BV
ContactpersoonDe heer Dick Verboom
AdresVan Hennaertweg 3
2952 CA Alblasserdam
Telefoon078 - 691 21 86
Fax078 - 699 09 42
E-mailinfo@bonbonpartyservice.nl
Internetadreswww.bonbonpartyservice.nl

Bon Bon party service. Aangenaam!
Bon Bon party service is een dynamisch zelfstandige onderneming waar hospitality in de genen zit. Drie generaties ervaring in de meest gevarieerde vorm van partycatering staan garant voor de perfecte beleving. Met liefde dragen wij zorg voor een chique diner voor twee personen en vol bezieling gaan wij aan de slag voor een compleet verzorgd evenement.

Een feestelijke gebeurtenis in het verschiet?
Champagne ontbijt, receptie, diner, high tea, barbecue of een compleet event. U kunt het zo gek niet bedenken of Bon Bon party service verzorgt het. Voor zowel een particulier of zakelijk evenement kunt u bij ons terecht.
Smaak is persoonlijk, daar valt niet over te twisten. Bon Bon party service biedt creatieve (totaal) oplossingen waarbij uw wensen ons uitgangspunt vormen. Samen met u zorgen we ervoor dat eten, drinken, locatie, styling en entertainment een smaakvol geheel vormen. Zo krijgt u altijd kwaliteit, creativiteit en een uitgebalanceerde prijs.
Deelt u ons enthousiasme en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij staan u uiteraard graag te woord. Daarnaast kunt u een kijkje nemen op onze website en zijn wij te vinden op Facebook, Twitter en LinkedIn.