Sponsorgids

Official sponsor

SponsorBrandZone
ContactpersoonArthur van Kessel / Lorenzo van Kessel
AdresPascalstraat 24
3316 GR Dordrecht
Telefoon078 - 616 80 90
Fax
E-mailinfo@brandzone.nl
Internetadreshttps://www.brandzone.nl

BrandZone is hét Bouwkundige Brandpreventiebureau voor u. Wij zijn een onafhankelijke, vooruitstrevende en innovatieve organisatie. Wij bieden u hoogwaardig en zorgvuldig advies en uitvoering omtrent de gehele brandveiligheid voor uw gebouw(en).

BrandZone is gevestigd te Dordrecht, maar actief in heel Nederland.

Onze grootste kracht is het bieden van de juiste brandwerende oplossingen van de hoogste kwaliteit, waarbij betrouwbaarheid, flexibiliteit en snel schakelen de belangrijkste sleutelwoorden zijn. Dat ziet u onder meer terug in zeer hoge klanttevredenheid alsmede de houding van onze enthousiaste en gedreven monteurs.

Als uw kennispartner zijn wij volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wet- en regelgeving. Bovendien leveren wij altijd een gegarandeerde en gecertificeerde oplossing, die volledig voldoet aan deze eisen. Een digitaal logboek met bouwtekeningen is standaard bij BrandZone.

Naast advies ( brandscan en/of 0-meting) en uitvoering omtrent de gehele brandveiligheid, leveren wij integrale diensten op het gebied van Project Management.