Sponsorgids

Official sponsor

SponsorBSF Expediteurs
ContactpersoonRuud Bestman
AdresStruytse Hoeck 1
3224 HA Hellevoetsluis
Telefoon0181 - 391 515
Fax
E-mailinfo@bsf.nl
Internetadreshttp://www.bsf.nl

BSF: Uw expediteur voor lucht- en zeevracht
BSF Expediteurs is dé expediteur in het havengebied van Rotterdam voor import en export van en naar iedere bestemming ter wereld. Als familiebedrijf staan wij bekend om onze hoge klanttevredenheid, betrouwbaarheid en flexibele instelling. Sinds de oprichting in 1998 zijn we uitgegroeid tot een professionele, onafhankelijke expediteur met een solide financiële basis. Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise als forwarder zorgen wij voor de beste afvaart, zodat uw kostbare lading tijdig op haar bestemming aankomt.

Best service in Forwarding
BSF Expediteurs staat voor Bestman Shipping & Forwarding of liever gezegd: Best Service in Forwarding. Wij leveren u de beste service of u nu één container wilt verschepen of behoefte heeft aan een partner voor een multimodaal internationaal traject naar iedere willekeurige bestemming in de wereld.

Als allround expediteur kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een:
• Zeevracht expediteur
• Luchtvracht expediteur
• Douane expediteur

Daarnaast kunt u bij ons altijd rekenen op de juiste equipment, voldoende freetime, eigen opmaak en controle van documenten, snelle facturatie en nog veel meer. Kortom, een full service pakket tegen de best mogelijke prijs.

Waarom kiest u voor BSF als expediteur?

De inzet, betrokkenheid en flexibiliteit van onze medewerkers maken het verschil. Door mee te denken, creatieve oplossingen op maat te bieden en voortdurend te anticiperen op de wisselende marktomstandigheden, kunnen wij inspelen op de laatste ontwikkelingen en de vraag van de markt.
Wij staan 24/7 klaar om uw lading op tijd op de juiste plaats van bestemming te krijgen.

BSF Expediteurs: We deliver.