Sponsorgids

Official sponsor

SponsorCiparo BV
ContactpersoonJoris de Caluwé
AdresMariniersweg 151
3011 NK Rotterdam
Telefoon010-2136212
Fax
E-mailjoris@ciparo.nl
Internetadreswww.biologicalsolutions.nl

Ciparo BV specialiseert zich sinds 1992 in het leveren van grondstoffen ten behoeve van de papier en plastic industrie. Afnemers bevinden zich voornamelijk in Azie. Ciparo heeft eigen kantoren in China en Vietnam en vertegenwoordigers in Indonesie en India.

Dochteronderneming Biological Solutions bestaat 10 jaar en is de specialist op het gebied van duurzame disposables. Bij  Biological Solutions heben we kennis van de producten, de techniek erachter, de afvalkant en verdiepen we ons in de materie omtrent duurzame disposables. We vertellen het eerlijke verhaal, wat ook te zien is in de diverse activiteiten die wij ontplooien, zoals www.cup2paper.nl, www.mvobeker.nl, www.eigenbedrukking.nl, www.ecoeuros.nl.

Bij ons zit maatschappelijk verantwoord ondernemen in ons DNA! Kernwaardes: MVO, “anders doen, anders denken”, eigenzinnig, hospitality en betrouwbaarheid. We verkopen duurzame disposables gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en/ of materialen. Ons assortiment bestaat onder andere uit diverse wegwerpborden, bekers, bestek en palmblad. U vind bij ons alles voor uw feest, BBQ of bedrijfsrestaurant.

Ook op het gebied van eigen bedrukkingen op onze duurzame disposables kunnen wij u verder helpen. We werken met de beste drukmachines en drukkers. Doordat wij het proces in eigen beheer houden, kunnen we snel reageren op alle vragen omtrent eigen bedrukking op bijvoorbeeld onze bio koffiebekers, borden en bio transparante bier- en frisglazen. Wij adviseren u van wat er wel en niet mogelijk is qua druktechniek.  Wij drukken al vanaf 1000 stuks met uw eigen logo binnen 10 werkdagen.

Op onze website vind u alle informatie, zie www.biologicalsolutions.nl.

Biological Solutions, uw betrouwbare specialist van duurzame disposables