Sponsorgids

Official sponsor

SponsorcitizenM
ContactpersoonLennert de Jong
AdresLeidseweg 219
2253 AE Voorschoten
Telefoon020 - 811 70 32
Fax
E-mailcitizenlennert@citizenm.com
Internetadreshttp://www.citizenm.com

citizenM says… hello Rotterdam!

citizenM is een nieuw soort hotel, dat zijn deuren al heeft geopend in Amsterdam, Glasgow, Londen, New York, Parijs en uiteraard ook te vinden is in Rotterdam.
citizenM is de thuishaven voor alle mobiele wereldburgers; voor wie reist met een open blik, graag films kijkt en gratis WiFi wilt, voelt zich thuis bij citizenM.
citizenM staat voor betaalbare luxe. Gasten van citizenM hotels worden getrakteerd op betaalbare, hypermoderne kamers met een superieure functionaliteit en fantastisch design.
citizenM gelooft in gratis WiFi, een krachtige regendouche, een haardroger, luxe bed- en douchebenodigdheden en een manshoge spiegel. En met de touch screen MoodPad heb je alles in de kamer onder controle, zodat de kamer precies aanvoelt zoals onze gast wilt.
De lobby is ontworpen om als een huiskamer te dienen. Het is een moderne leefruimte, voorzien van Vitra meubilair, die een ideale plek vormt om te relaxen, te vergaderen, televisie te kijken of te werken. Zelfs voor mensen die geen kamer geboekt hebben is het een inspirerende werkplek en ideaal voor business meetings, lunches en borrels.
En dan is er ook nog onze 24-uurs minibar: canteenM. canteenM biedt een assortiment aan sandwiches, salades, sushi, warme maaltijden en een scala aan drankjes. Onze in-house baristas bereiden allerlei koffievariaties en ’s avonds kun je terecht voor een aperitief, cocktails, champagne en vers getapt bier.
In Rotterdam is er ook nog citizenM fridays, iedere vrijdag avond (5-8pm) gezellig borrelen na een week hard werken. Geniet van heerlijke drankjes en de unieke manier van cocktails serveren, de ‘Copper Kettle Serve’ van Ketel One, terwijl de relaxte beats van onze dj de kamer vult.
Op citizenM sundays, iedere laaste zondag van de maand (5-9pm), kan iedereen komen genieten van live muziek, bloody mary’s, heerlijk hapjes; alle ingrediënten voor een perfecte zondag avond.

Facebook: www.facebook.com/citizenmrotterdam