Sponsorgids

Official sponsor

SponsorComputer Lease Nederland
ContactpersoonDe heer Ralph van Rees
AdresLigusterlaan 1i
2908 LW Capelle aan den IJssel
Telefoon010 - 442 19 99
Fax
E-mailralph@clnl.nl
Internetadreshttp://www.clnl.nl

CLN is gespecialiseerd in het operational leasen van ICT-apparatuur in de breedste zin van het woord. Hierbij kunt u denken aan desktops, laptops, printers, servers en netwerkcomponenten, maar ook aan tablets, smartphones, LED-schermen en AV-apparatuur.

CLN acteert als partner van leveranciers, waarbij zij haar partners kennis en ondersteuning biedt op het gebied van operational leasing. De klant wil altijd gebruik kunnen maken van de nieuwste digitale technologie, zonder dat grote investeringen noodzakelijk zijn. Operational leasing biedt de mogelijkheid om de klant te laten betalen voor gebruik en niet voor eigendom, waarbij flexibiliteit en eenvoud centraal staan. Echter, niet alleen zijn er voordelen voor de klant om middels operational lease apparatuur te gaan gebruiken, ook voor de leverancier zijn er een aantal belangrijke voordelen.

Ondanks het feit dat CLN voornamelijk via het partnerkanaal werkt, hebben wij ook graag contact met relaties die niet via ons partnernetwerk bij ons terecht komen.