Sponsorgids

Official sponsor

SponsorCordeel Nederland BV
ContactpersoonSander Dekker
AdresLindtsedijk 22
3336 LE Zwijndrecht
Telefoon078 - 625 51 00
Fax078 - 619 42 32
E-mailinfo.nl@cordeel.eu
Internetadreshttp://www.cordeel.nl

Cordeel Nederland BV is actief in zowel nieuwbouw, renovatie als onderhoud van industriebouw, kantoren, utiliteitsbouw, civiele en waterbouwkundige bouw, commercieel vastgoed.
Sinds eind jaren 80 opereren we als autonoom bouwbedrijf in heel Nederland. Dat doen we vanuit ons hoofdkantoor in Zwijndrecht en nevenvestigingen in Vlissingen en Roermond (Neer). We zijn een dochteronderneming van Groep Cordeel. Een onafhankelijk familiebedrijf met een historie die terug gaat tot 1934.
Met een team van ruim 140 hooggekwalificeerde mensen en een up-to-date materieellpark realiseren we zo’n €85 miljoen omzet per jaar. Dat doen we volgens de waarden in onze Mission Statement. Het vertelt u precies wat u kunt verwachten van samenwerken met Cordeel.
Veiligheid en kwaliteit zijn onze belangrijkste waarden. Een project is pas succesvol als onze klant tevreden is en er geen ongevallen zijn gebeurd.
We werken altijd op maat voor onze klanten. Daarbij kunnen we een beroep doen op onze eigen ontwerp- en engineeringafdeling, en productiefaciliteiten (timmerwerkplaats, staalconstructie-bedrijf, prefab-betonfabrieken en wapeningscentrales). Zo ontwerpen en realiseren we elk project gegarandeerd conform strikte afspraken over uitvoeringstermijn, kwaliteit en prijs.
Cordeel is uw partner in verschillende samenwerkingsverbanden: klassieke bouwcontracten, samenwerking in bouwteams en volledige design & build projecten (UAV-GC). We kunnen instappen op ieder moment in het proces en werken nauw samen met architecten en adviseurs op velerlei vlak. Keer op keer leveren we toegevoegde waarde door bouwkosten te optimaliseren, de uitvoeringstermijn in te korten en de functionaliteit van een gebouw te maximaliseren. We zoeken continue naar de meest duurzame oplossingen voor onze klanten.
Wij zijn uw Partner For The Future!