Sponsorgids

Hoofdsponsor

SponsorDSW Zorgverzekeraar
ContactpersoonDe heer J.M.A. le Conge
Adres’s-Gravelandseweg 555
3119 XT Schiedam
Telefoon010 - 246 63 52
Fax010 - 426 55 06
E-mailjconge@dsw.nl
Internetadreswww.dsw.nl

DSW Zorgverzekeraar, uw partner als het gaat om een individuele of collectieve zorgverzekering

 

DSW Zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar met 445.000 verzekerden. Wij vinden dat iedereen recht heeft op gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van een hoge kwaliteit. Daarom is DSW Zorgverzekeraar dicht bij de zorg betrokken en participeert DSW in talrijke zorginhoudelijke projecten.

 

Wat wij als organisatie nastreven komt tot uiting in onze slogan “goed voor je”. Deze uitdrukking staat voor alles wat we onze verzekerden willen laten ervaren en geeft meer dan wat dan ook aan wat onze verzekerden van ons mogen verwachten, namelijk dat verzekerd zijn bij DSW goed voor je is!

 

Zorg verzekeren is namelijk meer dan premie innen en nota’s uitbetalen. Betrokkenheid bij de zorg en een uitstekende relatie met onze klanten en met de zorgverleners zijn kenmerkend voor DSW. Dat wij hierin goed slagen blijkt uit het feit dat bij de invoering van de basisverzekering al meer dan 100.000 mensen naar DSW zijn overgestapt.

 

Ook voor onze zakelijke partners kunnen wij veel betekenen op gebied van zorg voor uw werknemers, zoals met collectieve zorgverzekeringen, verzuimverzekeringen en arbo- en verzuimbegeleiding.

 

Waar u ook voor kiest, van één ding is iedereen bij DSW altijd verzekerd: een prima verzekering, met de beste service tegen een scherpe prijs.