Sponsorgids

Official sponsor

SponsorFysiotherapie Carnissehuis
ContactpersoonThijs Oomsen
AdresLepelaarsingel 49
3083 KB Rotterdam
Telefoon010 - 410 31 58
Fax
E-mailinfofysio@carnissehuis.nl
Internetadreshttps://www.carnissehuisfysiotherapie.nl

Onze fysiotherapiepraktijk is sinds 2005 gevestigd in het Carnissehuis. Het Carnissehuis is een samenwerkingsverband van medici en paramedici. In het Carnissehuis werken huisartsen, apotheek en fysiotherapeuten samen onder één dak. Op de eerste verdieping van het Carnissehuis is de praktijk voor fysiotherapie gevestigd. Deze is middels een lift goed bereikbaar.

Daarnaast hebben we een tweede locatie bij voetbalvereniging vv. Smitshoek in Barendracht. De vv Smitshoek heeft zich getransformeerd van een kleine vereniging naar een toonaangevende vereniging in de regio. Fysiotherapie Smitshoek is nu een volwaardige praktijk geworden met diverse specialisaties en een uitgebreid dienstenpakket. Naast de reguliere fysiotherapie kunt u ook bij ons terecht voor (sport)fysiotherapie, beweeg progamma′s voor COPD en diabetes, dry needling, shockwave en voet/loopanalyse.

Alle fysiotherapeuten van het Carnissehuis staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). De Fysiotherapiepraktijk beschikt tevens over een moderne fitnessruimte voor medische fitness.

Wij zijn voor een ieder toegankelijk en hebben contracten met alle zorgverzekeraars. In het kader van de directe toegankelijkheid fysiotherapie kunt u bij ons terecht zonder verwijzing van een huisarts.