Sponsorgids

Official sponsor

SponsorHoreca Totaal Bouw BV
ContactpersoonPaulus Hollander
AdresPesetastraat 94
2988CN Ridderkerk
Telefoon085 - 201 19 00
Fax
E-mailinfo@horecatotaalbouw.nl
Internetadreshttps://www.horecatotaalbouw.nl

Horeca Totaal Bouw (HTB) is een gedreven onderneming welke doelgericht en efficiënt werkt. Over geheel Nederland worden vele horecaketens door onze vakmensen opgebouwd, onderhouden en geholpen bij storingen. Horeca Totaal Bouw maakt gebruik van een unieke formule van samenwerking en uitbesteding. Wij werken daardoor zeer efficiënt en dat drukt direct de kosten.

Onze Diensten:
Alles wat wij bouwen is volgens de Nederlands geldende normering. Dit doen wij voor alle diensten die wij voor u verzorgen. De bouwbegeleiding en de voormannen op de bouw komen altijd uit ‘eigen huis’. Zo kunnen wij de kwaliteit van ons werk en uw zaak zo goed mogelijk monitoren en de kwaliteit die u van ons mag verwachten bieden wij op deze manier.
Wij werken met een aantal bedrijven samen. Voor elke uitbesteding hebben we meerdere partners. Zodoende kan Horeca Totaal Bouw voor u als klant de kosten zo goed mogelijk monitoren. Wij sluiten ook contracten af voor meerdere opdrachtgevers. Hierdoor heeft u als klant een groot voordeel qua kosten.

Storingen en Onderhoud Voor horecazaken is het belangrijk dat men de installaties en apparatuur onderhoud, dit zorgt voor een bedrijfszekerheid voor de klant en ook gaat het apparatuur veel langer mee. Wij plegen onderhoud aan:
• Luchtbehandelingsinstallatie
• Keukenapparatuur
• Lucht & koeltechniek
• Alle elektrische installaties

Horeca Totaal Bouw kent een aantal storingen, te weten: AAA, dit is een storing die per direct op te lossen is. AA storingen kunnen later op de meld-dag verholpen worden. A storingen kunnen we op gewone werkdagen uitvoeren. De storing gradatie maken we samen met de storingsmelder. Tijdens de exploitatie van de horeca, brengen we de efficiëntie en kostenoverweging voor storingsmeldingen in kaart.

Wij werken voor de volgende Ketens: Humphrey’s, Delifrance, Loetje, KFC, Barista Café, Enviem en EG-groep