Sponsorgids

Supplier

SponsorI am Luigi BV
ContactpersoonDe heer Bart Jan Smittenaar
AdresLaan van Nieuw-Oost Indië 14
2593 BT Den Haag
Telefoon070 - 213 48 52
Fax
E-mailbartjan@iamluigi.nl
Internetadreshttp://www.iamluigi.nl

I am Luigi maakt tot in detail uitgewerkte, hoogwaardige maatkleding, voor hem maar ook voor haar.

Wij hebben ervoor gekozen om uitsluitend met de beste weefhuizen te werken, zoals bijvoorbeeld; Scabal, Delfino, Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Vitale Barberis, Cotonifiicio Albini en Thomas Mason.

De klanten van I am Luigi stellen, met advies van onze tailors, de artikelen samen. Denk aan de stofkeuze, de voering, knopen, binnenwerk (full canvas) en het ontwerp van het artikel. Zo werken we veelal op locatie, we zijn tenslotte allemaal druk. Dit kan tussen de bedrijven door op kantoor of liever in uw eigen omgeving, bijvoorbeeld thuis aan de eettafel. Kantoortijden kennen we dan ook niet. Eenmalig meten, de snijpatronen blijven bewaard in de ateliers. Kortom, we bieden graag gemak.

I am Luigi heeft de mogelijkheid om maatwerk vanaf € 539,00 te leveren. Voor de echte liefhebber van het sartoriale ambacht heeft I am Luigi de mogelijkheden om op het hoogste podium maatwerk te leveren om gezamenlijk de perfecte imperfectie te creëren.

Naast het kleden van particulieren heeft I am Luigi ook een mooi corporate programma. U en uw medewerkers zijn tenslotte het visitekaartje van het bedrijf.

Staat u met uw bedrijf bijvoorbeeld regelmatig op beurzen of wilt u een incentive geven aan uw medewerkers of relaties neem dan via bovenstaande gegevens contact op voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak.