Sponsorgids

Official sponsor

SponsorJimmy Products BV
ContactpersoonM. Edwards
AdresAlexander Bellstraat 11
3261 LX Oud-Beijerland
Telefoon0186 - 615352
Fax
E-mailjimmys@jimmys.eu
Internetadreshttp://www.jimmys.eu

JIMMY PRODUCTS BV is een familiebedrijf 1947 en al drie generaties met food verbonden. De Popcorn professional sinds 1992, wij maken onder de merknaam JIMMY’s de lekkerste popcorn van de hoogste kwaliteit. Wij zijn uniek in wat wij leveren maar ook door de manier waarop.

Onze producten onderscheiden zich door smaak en beleving. Voortdurend innoveren wij ons assortiment van Read-to-Eat en Microwave Popcorn. Wij zijn de specialist voor popcorn, nacho’s en suikerspin, apparatuur en toebehoren.

Wij van JIMMY’s maken onze producten met vakmanschap en passie. Wij gebruiken hierbij uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten. Eerlijk, zorgzaam, veilig en met respect voor mens en natuur. De heerlijke smaak en unieke crunch maken JIMMY’s popcorn onweerstaanbaar lekker.
Bestond het assortiment in 1992 alleen nog uit zoete en zoute popcorn; de keuze is tegenwoordig vele malen groter met popcorn smaken als Toffee, Chocolade, Tabasco® Chilli en Kaas en Supreme Nachos smaken als BBQ, Salted en Blue Corn.

Onze All Natural Popcorn is rijk aan voedingsvezels en volledig allergenenvrij. Deze popcorn bevat geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen. Een gezonde en lekkere snack voor na het sporten!