Sponsorgids

Official sponsor

SponsorKoers Groep BV
ContactpersoonHarold Koers
AdresBijdorp Oost 56
2992 LA Barendrecht
Telefoon088 - 099 02 20
Fax
E-mailinfo@koers.com
Internetadreswww.koers.com

Al sinds 1972 zijn wij actief op het gebied van vastgoedonderhoud, -ontwikkeling en herstel. Met 200 medewerkers en 6 vestigingen in de regio Rotterdam, Utrecht, Gouda, Leiden en Amsterdam zijn wij een van de grotere en succesvolle spelers in Nederland.

Wij zijn actief voor zakelijke opdrachtgevers zoals beleggers, beheerders, verzekeraars, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties en overheidsinstellingen. Koers is een ISO 9001, ISO 14001 en VCA ** gecertificeerde organisatie. We investeren veel energie in het up-to-date houden van de kennis van gebouwen die onze klanten in onderhoud hebben. Daarmee kunnen wij de kwaliteit van onze diensten garanderen en zijn we een lange termijn waarde en een gedegen partner voor onze relaties.

Wij zijn proactief, staan voor het welzijn van gebouwen op lange termijn en doen hierin geen concessies. We denken vooruit in duurzame maatwerkoplossingen met gevoel voor het pand en stellen de wensen van de opdrachtgever en/of de gebruiker centraal.