Sponsorgids

Official sponsor

SponsorKroonint BV
ContactpersoonDe heer J. van Eijk
AdresAlbert Plesmanweg 77
3088 GB Rotterdam
Telefoon010 - 294 69 69
Fax010 - 294 69 66
E-mailinfo@kroonint.nl
Internetadreshttp://www.kroonint.nl

Kroonint is totaalleverancier van schoonmaakproducten en verf
Kroonint producten onderscheiden zich in het dagelijks gebruik door doelmatigheid, duurzaamheid, verwerkingsgemak en veiligheid. Wij produceren en leveren een totaalconcept van producten en systemen op het gebied van coating en reiniging.

Professional Cleaning Products
Kroonint ontwikkelt en produceert technieken en systemen voor professioneel reinigen en schoonmaakonderhoud. Kroonint levert hiervoor een zeer compleet programma reinigingsmachines, -materialen, -middelen en chemische producten, gericht op optimale hygiëne, gebruiksgemak, hoge efficiëntie en kostenbeheersing.

High Performance Coating Products
Kroonint ontwikkelt en produceert verven, coatings en kunststoffen welke met name worden toegepast bij nieuwbouw als ook bij onderhoud en reparatie in de industrie en scheepvaart. Hoogwaardige innovatieve producten en coatingsystemen waarmee onderhoudsintervallen kunnen worden verlengd en kosten worden bespaard. Kroonint producten onderscheiden zich in het dagelijks gebruik door doelmatigheid, duurzaamheid, verwerkingsgemak en veiligheid. Tevens wordt een uitgebreid programma applicatiematerialen geleverd.