Sponsorgids

Official sponsor

SponsorMaasmond BV
ContactpersoonDe heer Richard Jongste
AdresPostbus 11025
3004 EA Rotterdam
Telefoon010 - 415 04 11
Fax010 - 462 39 83
E-mailmvo@maasmondgroep.nl
Internetadreswww.maasmondgroep.nl

Wie de zorgen voor onderhoud en inrichting van onroerend goed liever uit handen geeft, heeft een betrouwbare, veelzijdige partner nodig. Wie schilderwerk, stoffering, zonwering of vastgoedzorg uitbesteedt, kiest graag ambachtelijke en efficiënte professionals. De speld in de hooiberg? Niet voor wie Maasmond kent! Die opdrachtgevers weten, dat Maasmond sinds 1898 het begrip is dat vrijwel synoniem staat voor alles wat met vastgoedzorg – binnen en buiten – te maken heeft. Tevens zijn wij in het bezit van een eigen gordijnatelier.

Met alle disciplines onder één dak weet Maasmond menig bedrijf, of particuliere opdrachtgever, heel wat tijd en rompslomp te besparen. Werken met één vast contactpersoon, een heldere planning, transparante prijsopgave en zorgvuldige kwaliteitsbewaking bij alle voorkomende werkzaamheden is voor de klant een luxe, maar voor de medewerkers van Maasmond de gewoonste zaak van de wereld. Net zo vanzelfsprekend als het toepassen van de meest geavanceerde technieken en materialen, het naleven van milieu- en veiligheidsvoorschriften en het werken binnen budget.

Reputatiemanagement en vastgoedzorg worden bij Maasmond in één adem genoemd. Onze vakmensen weten als geen ander, dat een bedrijfspand, ziekenhuis, school, hotel, restaurant, congrescentrum of woning het visitekaartje van de eigenaar is. Sinds het ruim honderdjarig bestaan van Maasmond hebben we zelf ook heel wat ‘visitekaartjes’ achter gelaten.

Zo’n 175 medewerkers, verspreid over vestigingen in Bergen op Zoom, Leeuwarden, Rotterdam en Utrecht, drukken dagelijks een kwaliteitsstempel op tal van objecten. Onder hen institutionele beleggers, stichtingen en beheerders in de zorgsector, aanbieders op de kantorenmarkt, VVE, schoolbesturen en opdrachtgevers in diverse takken van de industrie. Kwaliteitswérk vraagt om kwaliteitszórg. Voor ons is kwaliteitszorg dan ook dagelijkse realiteit, zo beschikt Maasmond als sinds 1994 over ISO- en VCA-certificaten. Milieu- en veiligheidsvoorschriften worden strikt nageleefd. Daarnaast is Maasmond aangesloten bij diverse kwaliteitsgerichte brancheorganisaties als het PPI, Platform Projectinrichting, en de WVB, Werkgeversvereniging Vastgoedonderhoud en Afwerkingsbedrijven.

Om een hoogstaande kwaliteit te kunnen waarborgen heeft de OnderhoudNL het VGO-keur (Keurmerk VastGoedOnderhoud) in het leven geroepen. Alle bedrijven binnen OnderhoudNL moeten voldoen aan diverse eisen willen zij dit VGO-keurmerk mogen voeren. De eisen liggen op het gebied van onder andere klanttevredenheid, financiën, ziekteverzuim en resultaatgericht onderhoud. Maasmond voldoet aan al deze strenge eisen.