Sponsorgids

Official sponsor

SponsorMTS Euro Products
ContactpersoonGerrit Malipaard
AdresHeldringstraat 4a zw
3144 CG Maassluis
Telefoon010 - 599 15 99
Fax010- 592 11 01
E-mailinfo@mts.nl
Internetadreswww.europroducts.nl

MTS Euro Products BV is opgericht in 1991 door Gerrit Malipaard. Vanuit de hoofdvestiging in Maassluis zijn wij fabrikant en importeur van o.a. hygiënepapier, nonwovens, absorptie-materialen en poetslappen. MTS Euro Products BV is een flexibele, compacte organisatie die kwalitatief hoogwaardige producten levert tegen scherpe en concurrerende prijzen. Centraal staan de klanten, het milieu en de service. Betrouwbaarheid en eerlijkheid is voor MTS Euro Products BV belangrijk. Er wordt gestreefd naar een goede samenwerking tussen de klanten en medewerkers. Producten worden zo duurzaam en milieuvriendelijk als mogelijk geproduceerd.
Bedrijfsactiviteit
MTS Euro Products BV komt niet alleen volledig tegemoet aan de grote vraag naar hygiëne producten, maar ook aan de gewenste flexibiliteit en service. MTS Euro Products BV vertegenwoordigd een aantal hoogwaardige papier- en nonwoven producenten en is gespecialiseerd in de productie van traditionele poetslappen van oud textiel, in meer dan veertig verschillende kwaliteiten. Het gehele private label traject van ontwikkeling, design en distributie neemt MTS Euro Products BV op zich. Daarnaast wordt voorraadbeheer als extra service geboden. Op die manier leveren MTS Euro Products BV een totaalpakket voor haar klanten.
MTS Euro Products BV levert haar producten uitsluitend via de Business-to-Business kanalen, de Away from home market. Vanuit het magazijn van ruim 15.000 m2 vindt het brede assortiment producten, met onder andere het sterke eigen merk “Euro Products”, via de groothandel wereldwijd zijn weg naar verschillende branches en industrieën.