Sponsorgids

Official sponsor

SponsorMVGM Facility BV
ContactpersoonMichiel IJzerman
AdresBahialaan 200
3065 WC ROTTERDAM
Telefoon088 - 432 47 71
Fax
E-mailM.IJzerman@MVGM.nl
Internetadres

MVGM is een autoriteit op het gebied van onroerend goed. Wij zijn de grootste vastgoedbeheerder in Nederland en nemen een vooraanstaande positie in als commercieel vastgoedmanager in Duitsland. MVGM heeft al meer dan 70 jaar ervaring en is in die tijd uitgegroeid tot een leidende partij met internationale ervaring en een grondige kennis van de lokale dynamiek.

Met meer dan 900 werknemers in Nederland actief vanuit meer dan 20 MVGM kantoren, richten we ons op vastgoedbeheer. Wij zien dat onze opdrachtgevers steeds meer behoefte hebben aan internationaal advies. Begin 2019 heeft MVGM het Duitse PropertyFirst overgenomen met 80 werknemers in Duitsland die vanuit 8 kantoren werken op het gebied van vastgoedmanagement.

Bekijk www.propertyfirst.de
Gespecialiseerde MVGM teams

MVGM ontzorgt haar klanten op het gebied van vastgoedmanagement, VvE beheer, uitvoeren van vastgoedtaxaties en de aankoop, verkoop, aan- of verhuur van bedrijfsonroerendgoed. Door de bundeling van krachten van de verschillende specialisaties kan MVGM een compleet geïntegreerde internationale benadering bieden, met kennis van lokale ontwikkelingen.
De vastgoedadviseur voor u

MVGM werkt voor een variëteit aan opdrachtgevers; nationale en internationale beleggers, banken en financiers, woningcorporaties, ondernemers, DGA’s, verzekeringsmaatschappijen, particuliere eigenaren, overheden en overheidsinstanties. Onze specialisten kunnen u het vastgoedadvies geven waar u naar op zoek bent.